Permainos Kauno savivaldybėje jau prasidėjo

  • Teksto dydis:

Trečiadienį iš savo pareigų pasitraukė Kauno miesto savivaldybės Urbanistikos ir architektūros skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius. Jis teigė, kad tą nusprendė padaryti po pokalbių su naujai išrinkta miesto valdžia.

„Susitikdavome, pasikalbėdavome ir nusprendėme, kad laikas vietą užleisti jaunesniems. Pasitraukiu abipusiu sutarimu“, –  paskutinę darbo dieną kalbėjo N. Valatkevičius.

Apie netikėtą skyriaus vedėjo sprendimą dabartinis meras Andrius Kupčinskas dar nieko nežino, o prieš dvi savaites išrinktam, bet dar savo pareigų eiti nepradėjusiam merui Visvaldui Matijošaičiui prisiskambinti trečiadienį ryte nepavyko.

N. Valatkevičius savivaldybėje dirbo beveik 20 metų – nuo 1995 m gruodžio 1 d.

„Liūdna. 20 metų yra daug. Tačiau kiekvienas projektuotojas yra kaip vilkas – gal ir sotus, bet vis tiek į mišką, tai yra projektuoti nori. Tuo ir užsiimsiu“, – atsiduso N. Valatkevičius.


Informuojame, kad tai Balandžio 1-osios pokštas!



NAUJAUSI KOMENTARAI

afonia

afonia portretas
as visiskai sutinku su cia isreikstomis nuomonemis,nes sitas zmogus visiskai nesilaiko istatymu,ji reikia teisti uz ivairias aferas.

ss burys

ss burys portretas
nu sto polska dupa valatkevic,ateis ir tavo laikas,vis viena as tave sutvarkysiu islenkiska isgama,tu net nesupranti meslo kruva su kuo pradejai kara,tau kaune ragas,per daug isijautei i role ,bet tau balius paruostas,greitai tu zmonems nebekenksi meslo gabale.

antanas

antanas portretas
mes taip pat susidureme su kauno miesto architekturos ir urbanistikos skyriaus vedeju.kuris ivairiais budais dangsto savo darbuotoja maryte bukeniene.kuri ivairiais budais,bando pakenkti po gaisro atsistatyti nuosavybes teise priklausanti nama ausros gatveje,musu manymu kauno meras turetu arsikratyti tokiu darbuotoju,kurie neatlieka savo tiesioginiu pareigu,kvieciu i kova visus kauno miesto gyventojus,kurie yra nukenteje nuo siu darbuotoju.
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių