Po naktinės avarijos – neveikiantis šviesoforas Muravos sankryžoje

  • Teksto dydis:

Portalo redakciją pasiekė kauniečių nuogąstavimai apie neveikiantį šviesoforą judrioje Kauno sankryžoje.

Pasak kauniečių, jau nuo pačio ryto Savanorių ir Pramonės prospektų sankryžoje eismas buvo keblokas, kadangi neveikė čia esantis šviesoforas. Į pagalbą netrukus buvo pasitelkti ir pareigūnai, kurie padėjo reguliuos eismą.

„Visiškas balaganas. Čia ir taip eismas labai intensyvus, ypač rytais. Šiandien situacija visai prasta. Kiek žinau, šviesoforas neveikia dar ir dabar“, – penktadienio popietę portalui kauno.diena.lt sakė kaunietis.

Pasidomėjome, kodėl šviesoforas neveikia ir kas daroma, kad situacija būtų kuo greičiau stabilizuota.

Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras patikino, kad apie neveikiantį šviesoforą yra žinoma, dėl to kalta naktį įvykusi avarija.

„Naktį šioje vietoje susidūrė trys automobiliai. Vienas jų užvažiavo ant salelės, kliudė atramą, kuria eina šviesoforo kabeliai ir juos nutraukė. Nuo pačio ryto vyksta tvarkymo darbai“, – sakė savivaldybės atstovas.

Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Justina Kazragytė patvirtino, kad prieš pat vidurnaktį gautas pranešimas apie dviejų BMW ir „Mercedes-Benz“ automobilių susidūrimą. Policijos duomenimis, galima avarijos kaltininkė – 32-ejų metų vieno BMW vairuotoja. Tačiau pareigūnai dar tikslina nelaimės aplinkybes.

Pasak jo, jau ryte į šią vietą atvykę įmonės „Kauno gatvių apšvietimas“ darbuotojai stengiasi kuo greičiau sutvarkyti šviesoforą, tačiau optimistinis planas darbus baigti iki pietų nepasitvirtino.

„Sutvarkyti planuojame artimiausiu metu, kelių valandų bėgyje. Po darbo visi galės šia atkarpa pravažiuoti sklandžiai. Kol kas pašome vairuotojų būti kantriems“, – į vairuotojus kreipėsi P. Keras.

Papildyta. Apie 16 val. portalą pasiekė informacija, kad šviesoforas kol kas dar neveikia. Šioje vietoje gali formuotis eismo spūstys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

apta

apta portretas
is ryto maciau 2 policijos ekipazus bet jie ne eisma reguliavo o stovejo koloneleje pasistate radara turbut jo pagalba bande sviesofora atgaivinti

Čimčia

Čimčia portretas
Šioje vietoje įrengti 2 aukštų sankryža., tikrai sumažės avarijų skaičius ir pag eres eismas

policininkai moka tik

policininkai moka tik portretas
girtuokliu akcijas rengti o ten kur atsiranda eismo problemos TAI CIA JAU JIEMS RANKOS PER TRUMPOS PASIRODO.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių