Per popiežiaus vizitą parduotuvė „Iki“ šalia Kauno pilies dirbs visą parą

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį vyksiančios istorinės popiežiaus Pranciškaus viešnagės Lietuvoje metu tūkstančiai tikinčiųjų iš įvairių šalies kampelių atvyks į šia proga organizuojamus renginius savo akimis išvysti Šventojo Tėvo. Į pagrindinį vizito renginį – Šv. Mišias, kurias popiežius Pranciškus aukos Kauno Santakos parke išdalinta 90 tūkst. kvietimų. Atsižvelgdamas į dėl tokio žmonių srauto išaugsiančią užkandžių, gaiviųjų gėrimų, kavos bei arbatos poreikį prekybos tinklas „Iki“ ilgina arčiausiai Santakos parko esančios savo parduotuvės darbo laiką.

Jonavos g. 3 esanti prekybos tinklo parduotuvė iš šeštadienio į sekmadienį dirbs visą parą.

Rugsėjo 22 dieną parduotuvė darbą pradės 7.30 val. ir be pertraukos dirbs iki 23 dienos 22 val. Siekiant, kad pirkėjams nieko nepritrūktų, šioje parduotuvėje papildomai bus patiekta gaiviųjų gėrimų, karštos kavos, arbatos, vandens ir užkandžių – sumuštinių, šiltų bandelių. Užtikrinant prekių asortimentą ir pakankamą jų kiekį pakoreguoti ir prekių tiekimo į parduotuvę grafikai. Jie sudaryti atsižvelgus ir popiežiaus vizito metu galiosiančius eismo ribojimus mieste.

„Daugeliui lietuvių popiežiaus vizitas yra itin svarbus įvykis, didžiulė šventė. Popiežiaus aukojamos Mišios Santakos parke bus išties masinis renginys, o jų metu žmonėms visuomet reikalingi užkandžiai, karšti ir šalti gaivieji gėrimai, vanduo. Siekdami, kad šie poreikiai būtų kuo geriau patenkinti, o atvykstantiems į susitikimą su popiežiumi kiltų kuo mažiau papildomų rūpesčių nusprendėme prailginti šalimais esančios mūsų parduotuvės darbo laiką“, – sako prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Berta Čaikauskaitė.

Siekiant, kad pirkėjai visą parą veiksiančioje „Iki“ parduotuvėje būtų aptarnaujami dar greičiau, tiek nakties metu, tiek sekmadienio dieną papildomai dirbs daugiau darbuotojų. Užtikrinant pirkėjų ir parduotuvės darbuotojų saugumą popiežiaus Pranciškaus vizito metu parduotuvėje visą laiką budės sustiprinta apsauga.

Prekybos tinklas „Iki“ popiežiaus vizito metu prisidės ir prie žiniasklaidos atstovų maitinimo. Renginio metu spaudos centrui Kaune „Iki“ tieks šviežias bandeles.

Šventojo Tėvo aukojamų Mišių laukimas Kauno Santakos parke prasidės sekmadienį 8 val., tačiau manoma, kad tikintieji link renginio vietos traukti pradės gerokai anksčiau. Popiežiaus aukojamų Šv. Mišių pradžia – 10 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pakvipo bizneliu

pakvipo bizneliu  portretas
turetu toms dienom uzdaryti ta parduotuve,o nekankinti pardavejos.Katolikai vadinasi

darbuotoja

darbuotoja portretas
gryna nesamone. Atlyginimai labai mazi. Darbuotojai isnaudojami

...

... portretas
Po kiek 'IKI' indulgencijas pardavinės?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių