Prasidėjo paroda, kuria tikimasi sumušti pernykštį rekordą

  • Teksto dydis:

Šiandien Aleksandro Stulginskio universitete prasidėjo septintoji ir vienintelė tokio pobūdžio miško, medžioklės, aplinkos ir gyvulininkystės technologijų paroda „Sprendimų ratas 2014“.

Šiandien Aleksandro Stulginskio universitete Kaune prasidėjo septintoji ir vienintelė tokio pobūdžio miško, medžioklės, aplinkos ir gyvulininkystės technologijų paroda „Sprendimų ratas 2014“.

Pernai parodoje apsilankė apie 50 tūkst. lankytojų. Tikimasi, kad šiemet jų bus dar daugiau, juolab kad akis yra kur paganyti. Parodoje dalyvauja apie 100 bendrovių, asociacijų, organizacijų, apie 200 augintojų, gamintojų ir tautodailininkų ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš Čekijos, Latvijos, Lenkijos, Estijos, Švedijos.

Ypač gausi šiemet miško, žemės ir komunalinio ūkio technikos ekspozicija. Ji užima 5 tūkst. kv. m. plotą. Stipriai išaugo ir gyvulininkystės technologijoms, aplinkos tvarkymui, ekologijai skirtos ekspozicijos.

Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijos rengiamoje ekspozicijoje galima apžiūrėti medžioklės trofėjus, įsigyti amunicijos, gaminių iš kaulo, odos, kailio.

Parodoje vyks medžioklinių šunų pasirodymai, bus galima pamatyti ir plėšriųjų medžioklinių paukščių parodomąją programą. Aukštaitijos, Dzūkijos ir Žemaitijos regionų medžiotojai visus parodos dalyvius kvies paragauti ant laužo virtos žvėrienos sriubos, o Šiaulių medžiotojų ir žvejų draugijos nariai – žuvienės.

Paroda baigsis šeštadienį. Visą programą rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių