Premjeras: konservatorių reklama Kaune – pigus melas

Premjeras Saulius Skvernelis pigiu melu pavadino Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos reklamą Kaune, kurioje klausiama, kodėl premjeras nemyli kauniečių.

„Jeigu jie turi pinigų skleisti melagingas žinias – tai jų reikalas. Aš nereaguoju visiškai“, – antradienį žurnalistams sakė premjeras.

Paklaustas, ar neketina kreiptis dėl, pasak jo, melagingos informacijos, premjeras parėžė, kad to daryti nesiruošia.

„O kam? Tai yra už jų pinigus (konservatorių. – ELTA) pakabintas melas. Jei tai yra turtinga partija, kaip ir pirmininkas milijonierius (Gabrielius Landsbergis. – ELTA), ir partija didelę dotaciją gauna – tai gali kabinti. (...) Tai nieko naujo. Jie skleidžia melą“, – apibendrino S. Skvernelis.

Kaune, ant Taikos prospekte esančio daugiabučio pakabintame stende, klausiama, kodėl Saulius Skvernelis, nusprendęs deginti šiukšles laikinojoje sostinėje, nemyli kauniečių.

Portalas jau rašė, kad Kaune, ant Taikos prospekte esančio daugiabučio namo sienos atsirado didelis geltonas plakatas. Jo dizainas visai toks pats, kaip ir išpopuliarėjusio „Kaunas tvarkosi“ ženklo, tačiau tekstas – visai kitas.

„Valdžia nusprendė: Kaune degins vilniečių šiukšles! Kodėl Saulius Skvernelis nemyli kauniečių?“, – rašoma stende. Stendo apačioje yra prierašas, kad politinė reklama apmokėta iš einamosios konservatorių sąskaitos. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kauniečiai loja – mero ir premjero biznis pirmyn žygiuoja. Nesusipratėliai, netrukdykit Mero ir Premjero bizniui. Ne jūsų nosiai ką nors pakeisti..

OK

OK portretas
Man patiko plakatas.. Super:)

nesispardyk

nesispardyk portretas
-o pažiūrėk kaip atrodo Žalgirio Arena, kaip atrodo SUTVARKYTAS Juozapavičiaus prospektas,- tai ne aplopytas Raudondvario plentas. Koks Panemunės tiltas .
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių