Prie Kauno pilies aidėjo tūkstantinis choras

Valstybės dienos proga kauniečiai kaip ir visi kiti lietuviai masiškai giedojo „Tautišką giesmę“. Trečiadienio vakarą tūkstantinis choras aidėjo prie Kauno pilies.

Lietuvos himnas šiandien keliauja per visą pasaulį kartu su šviesa. 21 valandą savo laiku jį sugiedojo Australijos, Naujosios Zelandijos lietuviai, vėliau – lietuviai Rusijoje, savo eilės dar laukia mūsų tautiečiai, gyvenantys Jungtinėse Valstijose ar tolimojoje Argentinoje.

Nors iš pilko dangaus bet kada buvo pasiruošęs prapliupti lietus, kauniečiai atėjo į šventę pasitempę dar ir todėl, kad himnas buvo giedamas „Operetės Kauno pilyje“ metu.

21 val. ant scenos išsirikiavo artistai, politikai. Šalia Kauno vicemero Simono Kairio, solistų Virgilijaus Noreikos ir Vytauto Juozapaičio, pasipuošusių dailiomis eilutėmis, atsistojo ir Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius. Tačiau nešventiška ministro apranga nustebino ne vieną. Atsirado šmaikštuolių, kurie svarstė, gal L. Linkevičius laisvadienį praleido žvejyboje, mat šiandien meškerioti galima nemokamai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaip

šiaip portretas
ministras nebuvo pakviestas dainuoti, jis buvo svečiams, kaip ir visi žiūrovai. Jei organizatoriai kvietė jį kaip atlikėją, turėjo nurodyti aprangos kodą, tai organizatorių neapsižiūrėjimas, ne ministro.

šulcas

šulcas portretas
lauksime naujų mokesčių,nes vargšelis Linkevičius dar kostiumui neužsidirbo

kaunietė

kaunietė portretas
Šaunuolis Linkevičius. Man jo apranga neužkliuvo, jis gi ne dainuoti atvažiavo, o švęsti su visais.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių