Prie Lampėdžio ežero vilioja ir neįprasta biblioteka

  • Teksto dydis:

Vinco Kudirkos viešoji biblioteka šiemet įrengė netradicinę biblioteką paplūdimyje. 

Visą vasarą šeštadieniais nuo 12 iki 17 val. prie Lampėdžio ežero šalia kempingo veikia biblioteka po atviru dangumi. Šioje bibliotekoje galima rasti ne tik knygų bei žurnalų, bet ir stalo žaidimų – viską, ko reikia puikiai praleisti laiką pliaže. Perskaitytas knygas ir žurnalus kauniečiai raginami grąžinti, tačiau galima ir mainyti – patikusį ledinį pasiimti namo vietoj jo lentynoje palikus kitą.

Nors vasara kol kas gerais orais nelepina, tačiau paplūdimio bibliotekoje lankytojų netrūksta – žmonės užsuka ir išbandyti virtualios realybės akinius, su kuriais supažindina į paplūdimį savo darbo vietą perkėlusios bibliotekininkės.

Pasak Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos direktorės Nomedos Domeikienės, ši iniciatyva dar labiau priartina biblioteką prie skaitytojų, o tokia pirmą kartą Kaune įrengta vasaros biblioteka turėtų tapti tęstiniu projektu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
darosi jau šlykštu,kada visokie raštininkai rašo apie tai kas neatitinka tikrovės ir išvis nesusigaudo apie ką rašo, pradedu tikėti ,kad taip daro visa spauda.Kasant žvyrą ,vieta kaip vadinasi?o iškasus griovį ir prileidus Nemuno vandens jau tampa Lamoėdžio ežeru ? ir taip kasdien ,jaigu ne susigaudot nors nerasykit nes jau pykina,iki vėmimo Tokie rašeivos.parašys dar šimta kartų ,kad tai Lampėdžio ežeras ir žonės pradės tikėti,sakykit keulė,keulė,pradės kriuksėti,bus kaip su jų laisve ir laimingu,geru gyvenimu,kalkit per visus galus gal per kurį ir įlys ir patikės budami vergais ,kad jie laisvi..Man susidaro įspūdis tai ne apie neįprastas bibliotekas o pavadinimo keitimą, koks raštininkas girsis ir aš galiu veikti ,keisti,ir įteiginėti kaip paprasta ,pakartok šimtą kartų o kaip kam ir mažiau,.. ir iš žvyro karjiero taps jau ežeras.Skaitytojau pastebėjot ,kad apie tąpatį rašo tris kartus ,tai jau jum formuoja smegenis,pagal rašančio formą .

Senas kaunietis

Senas kaunietis portretas
Šaunuoliai. Koks puikus sumanymas!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių