Ringaudų seniūnijoje plečiasi verslas

  • Teksto dydis:

Kauno rajone, Mitkūnuose, atidarytas UAB „VetMarket“ logistikos centras, o Ringauduose kuriasi odontologijos ir kitomis medicinos priemonėmis prekiaujanti UAB „Analizė“.

Ketvirtadienį  logistikos centro atidarymo šventėje Andrių Jucių, Giedrių Platūkį ir kitus veterinarijos priemonėmis prekiaujančios įmonės „VetMarket“ vadovus sveikino verslo partneriai, klientai, bičiuliai.

„Džiaugiuosi, kad mūsų krašte kuriasi dar viena socialiai atsakinga įmonė“, - kalbėjo meras Valerijus Makūnas ir įteikė kompanijos vadovams Kauno rajono ženklą bei vėliavą.

Meras priminė, kad savivaldybės taryba yra priėmusi sprendimą, kuriuo įmonės, įdarbinusios daugiau kaip 50 proc. Kauno rajone gyvenamąją vietą deklaravusių darbuotojų, tris metus atleidžiamos nuo žemės, žemės nuomos ir turto mokesčių.

„VetMarket“ ne tik prekiauja kokybiškais veterinarijos produktais, teikia profesionalias konsultacijas, bet ir remia Lietuvos dailiojo jojimo čempionatą, kitus renginius. Įmonėje dirba 30 darbuotojų.

„VetMarket” savo veiklą pradėjo 2009 metais. Įmonę kūrė ir kolektyvo branduolį sudaro ilgametę veterinarijos produktų pardavimo patirtį turintys specialistai. Bendrovė nuo pat veiklos pradžios siekia tapti veterinarinės farmacijos produktais prekiaujančių įmonių lydere.

Naujasis logistikos sandėlis – vienas moderniausių šalyje. „Bet kokioje veikloje svarbiausią vaidmenį atlieką žmonės, todėl labiausiai esu dėkingas savo kolektyvui ir ištikimiems verslo partneriams“,- kalbėjo A. Jucius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Audra

Audra  portretas
Ar ten priima paprastus darbininkus.domiusi nes netoli gyvenu dairausi darbo vietoje?

buves kolega

buves kolega portretas
Markos kaip visad niekur nesimato, nors jis ten "mozgas", Jucka ant scenos - kaip visad :))). Saunuoliai,

Azuolui

Azuolui portretas
Jei tu is kg tai jiems ir uz daug ka turetum but dekingas, bent jau jiems ten dirbant atmosfera darbe buvo tas faktorius del kurio norejosi eit i darba. Bei Ne jie isejo juos gi patys isvijot, tuos nestandartus marginalus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių