Rožės vazoje gali džiuginti net kelis metus

  • Teksto dydis:

Į vazą pamerktos natūralios rožės paprastai galveles nulenks jei ne po trijų dienų, tai po savaitės. Tik pagal močiutės receptą cukrumi pasaldintame vandenyje žydės gal kiek ilgiau. Tačiau stabilizuotos rožės akis ir širdis džiugina ne vienerius metus.

Pagal specialią technologiją apdorotos natūralios rožės yra tokio paties sodrumo gamtinių spalvų. Jų žiedlapiai, lapeliai tokie švelnūs ir minkšti, kad atrodo, jog gėlės ką tik nuskintos.

Gražią pirminę išvaizdą konservuotos rožės paprastai išsaugo nuo aštuonių mėnesių iki trejų metų. Jų nereikia merkti į vandenį, jos nejaučia šviesos stygiaus, jų nepuola jokios ligos.

Jei kas baiminasi, kad cheminiu būdu apdorotos rožės į aplinką išskiria sveikatai pavojingų medžiagų, gali nurimti: rožių apdirbimo procesas atitinka ekologinius Europos standartus. Net ir tų, kurių žiedai yra netikrų spalvų (karališkos mėlynos, šokoladinės, šlapios žolės ir kt.). Smalsu, ar šios ilgaamžės gėlės neturi jokių minusų? Vienintelis jų trūkumas – jos nėra kvapnios, tačiau ši smulkmena netrukdo joms sparčiai skintis kelią į gėlių rinką.

Kodėl verta dėmesio?

Stabilizuotos rožės – netikėta, ilgai akis ir širdį džiuginanti dovana, kuri tinka bet kokiai šventei. Jos intriguoja ir sukelia nuostabą!

Tokios gėlės labai tinka įvairiausioms gėlių kompozicijoms paįvairinti, tiksliau – suteikti joms ilgaamžiškumo natą.

Tokių gėlių žiedais gražu papuošti vaišių stalą, stilizuoti lėkštes, interjerą.

Šios rožės – puikus pasirinkimas dekoruojant konferencijų, pobūvių sales, kitos paskirties erdves.

Floristikos salone (Savanorių pr. 319 a, Kaunas) įsigysite ne tik puokščių su konservuotomis rožėmis, bet ir jų žiedais stilizuotų dovanų, puošnioje dėžutėje „paslėptų“ šių gėlių žiedų.

Šių unikalių gėlių galima užsakyti internetu, o klientui pageidaujant, salono darbuotojas jas pristatys į namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

irena

irena  portretas
ar galima nusipirktiti ne kompozicija o paprastai rozes zieda jei taip tai kokia kaina
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių