„Ryanair“ iš Kauno skraidys į Izraelį

  • Teksto dydis:

Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ antradienį pranešė apie naują maršrutą iš Kauno į Izraelį. Nauju maršrutu pradedama skraidyti lapkričio 5 dieną.

Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ antradienį pranešė apie naują maršrutą iš Kauno į Izraelį. Žiemos sezono metu skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę, nauju maršrutu pradedama skraidyti lapkričio 5 dieną.

„Švęsdami naujos krypties atsiradimą, keleiviams siūlome lapkričio ir gruodžio mėnesiais keliauti už 29,99 euro – bilietus už tokią kainą bus galima įsigyti nuo liepos 8 iki 10 d. vidurnakčio“, – sakė „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Lietuvai Elina Hakkarainen.

„Mūsų partneriai „Ryanair“ pranešė apie dvi naujas kryptis Kauno oro uoste – į Kopenhagos (Danija) ir Eilato Ovdos (Izraelio) oro uostus. Pastarasis maršrutas, tikime, sulauks didelio pasisekimo, nes iš abiejų šalių – Lietuvos ir Izraelio – jaučiamas išties didžiulis poreikis keliauti“, – komentavo Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To rabinovic

To rabinovic portretas
Pasigydik.

rabinovic

rabinovic portretas
o bilietus pardavines tik su pazyma,kad esi apipjaustytas

rabinovic

rabinovic portretas
reiks kaune dar viena sinagoga statyt,o vietoj merkurijaus-kosher restauranta.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių