Seimo narys K. Pūkas kaltinamas seksualiniu priekabiavimu

Grupė merginų kaltina Kauno verslininką ir parlamentarą „tvarkietį“ Kęstutį Pūką seksualiniu priekabiavimu, politikas kaltinimus neigia.

Būtų smagu pasivolioti?

„Info TV“ žurnalistė Rūta Juknevičiūtė televizijos eteryje pasakojo, kad į televiziją kreipėsi vilnietė, kuri teigia pokalbyje dėl parlamentaro padėjėjos darbo sulaukusi 64 metų K.Pūko siūlymo apsilankyti jo kambaryje Seimo viešbutyje, apžiūrėti miegamąjį, ir pareiškimų, „kaip būtų smagu pasivolioti miegamojo lovoje“. Pasak žurnalistės, vilnietė pasakojo per pirmąjį pokalbį sulaukusi komentarų apie savo krūtinę ir kitų nederamų užuominų. Seimo narys taip pat sakė, jog iš padėjėjų tikisi, kad jos darbui Seime skirs didelę laiko dalį.

Mergina nuėjo susitikti su „tvarkiečių“ frakcijos atstovu ir antrą kartą, viešbutyje ji įrašė pokalbį su politiku, taip pat nufotografavo ant stalo buvusį sąrašą su dar beveik dviem dešimtimis kandidačių pavardžių, greta jų buvo ir seksistiniai komentarai. R.Juknevičiūtė sako susisiekusi ir su kitomis merginomis, kurios patvirtino apie tokį politiko elgesį ir seksualines užuominas.

Pats K.Pūkas kaltinimus neigia sakydamas, kad viešbučio kambarys yra jo darbo vieta, kurią jis ir aprodė kandidatėms. Politikas tvirtino, kad prieš jį įvykdyta provokacija.

R. Žemaitaitis ketina pasikalbėti 

„Tvarkos ir teisingumo“ pirmininkas ir frakcijos Seime seniūnas Remigijus Žemaitaitis žada penktadienį pasikalbėti su Seime nariu K. Pūku dėl žiniasklaidoje paskelbtos informacijos apie pokalbį su kandidate į jo visuomeninius padėjėjus.

„Aš manau, kad mes penktadienį pasikalbėsime, – BNS trečiadienį sakė R.Žemaitaitis. – Reikia išklausyti gyvai visas aplinkybes. Aišku, galbūt etiškai jis čia nelabai gerai su tom padėjėjom, bet tai bus labai gera pamoka jam gyvenime, kad jau nebesi verslininkas, o esi politikas.“

Radijo ir televizijos stočių steigėjas bei savininkas K. Pūkas buvo vedęs penkis kartus, turi devynis vaikus. Politiką išrinkus į Seimą, jo dabartinė žmona Lina jį pakeitė Kauno miesto taryboje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vatnykei "Vidai"

vatnykei "Vidai" portretas
ar su protu visai susipykot ? juk apskundė vilnietės panelės. Na, "Vida" kam užimti erdvę savo senatviniais marazmais?

Vida

Vida portretas
Konservatnikai keršija už Kupčinsko daugiametę kritiką?

Anonimas

Anonimas portretas
Grakštus šuolis nuo HES užtvankos žemyn, (sukvietus korespondentusir gelbėtojus) reabilituotų tavo gašlumą prieš Šančių rinkėjus. Paskelbk kada šoksi.
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių