Senjorai kviečiami į smagias popietes su žinomais žmonėmis

  • Teksto dydis:

Šaltasis metų sezonas neretai sukelia neigiamus jausmus, tačiau pasiduoti tam neverta. Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras vyresnio amžiaus kauniečiams organizuoja įdomias ir smagias popietes, kuriose netrūks ir veiklos, ir linksmybių.

Bendravimas ir naujos pažintys, aktyvus ir pokalbių pilnas gyvenimas atneša daugiau džiaugsmo bei reikšmingai pagerina nuotaiką.

Popietės „Aš senjoras išmintingas“ skirtos vyresniems nei 60 m. amžiaus kauniečiams. Senjorų lauks pasikalbėjimai su kunigu Juozapu Žukausku, susitikimas puikiai žinomais su gydytojais, legendiniais pramoginių šokių šokėjais ir treneriais Jūrate ir Česlovu Norvaišomis, kurie pasidalins savo neblėstančios jaunystės receptu ir įkvėps dalyvius būti aktyviais visuomenės nariais.



Dalyviai turės galimybę atlikti atminties testą, o savo turimas žinias apie dvasinę gerovę patikrinti dalyvaudami protų kovose! Renginį užbaigs energijos nestokojanti ir tikru pavyzdžiu vyresnio amžiaus žmonėms tapusi Joana Bartaškienė.

Dalyviai galės susipažinti prie arbatos puodelio, o energijos protų kovoms suteiks tiekiami užkandžiai.

Renginių datos: lapkričio 22 d. ir 28 d., gruodžio 4 d. 14 val.

Renginio vieta: Verslo centras 32 (Vytauto pr. 32, Kaunas)

Registruotis galite tel. (8 37) 45 47 17

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininkas

Pensininkas portretas
Nereikia pensininkam kunigų,nesusildys ir napadarys sociais pensininkus.Aferistų negaliu pakęsti.Ne tie jau pensininkai,kurie tiki kunigais ir jų pamokslais.

Turgelininkas

Turgelininkas portretas
Reiktų prisistatyti ALKOHOLININKAS . Skamba kaip profesija , kaip krepšininkas , traktorininkas .

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
O čierkekę ar duos
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių