Susipažinkite: policijos automobilis, iškart fiksuojantis 32 automobilius

  • Teksto dydis:

Drausminti kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėjus nuo šiol padeda pati moderniausia įranga. Kauno apskrities kelių policijos pareigūnai naujausią greičio matuoklį vadina išskirtine greičio mėgėjų tramdymo priemone. Pažiūrėkime, ką iš tiesų gali naujasis prietaisas ir kaip į jį reaguoja pažeidėjai.

Nauji, dailūs ir pažangiausiomis technologijomis aprūpinti automobiliai keliuose jau nebėra retenybė. Tačiau tokia naujutėlaitė, balta ir išskirtinę greičio matavimo įrangą turinti „Škoda“ – kol kas vienintelė Lietuvoje.

Automobilis aprūpintas ir garsiuoju radaru, kurio galimybės potencialius KET pažeidėjus verčia iš koto. Ekrane iš karto užfiksuojami net 32 automobiliai, judantys visomis kryptimis. Jų greitis nustatomas 2–3 kilometrų spinduliu. Tad staiga sulėtinti ar prasprūsti pro radaro akį greičio ir chuliganiško vairavimo stiliaus mėgėjams nėra jokių šansų

Pareigūnai pasakoja, kad jau testuojant naująjį matuoklį per valandą buvo užfiksuota apie 100 pažeidėjų. LRT TELEVIZIJOS laidos „Keliai. Mašinos. Žmonės“ žurnalistai sėdo į automobilį ir išvyko į reidą.

Plačiau žiūrėkite LRT TELEVIZIJOS laidos „Keliai. Mašinos. Žmonės“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Kauno mieste,viršuje ,prie Žaliakalnio finikulieriaus pakontroliuokite.Neįmanoma per neužaugusius rūkorius praeiti.Tenai jie labai gerai jaučiasi,išeina po pamokų, iš Jablonskio mokyklos,rūko ir nemano , kad rūkyti viešoje vietoje yra nemandagu.

O KIEK LESU DABAR SUTAUPYSIME,VALIOOO

O KIEK LESU DABAR SUTAUPYSIME,VALIOOO portretas
KADANGI VIENAME POLICIJOA AUTOMOBILYJE TURI SEDETI 2 POLICMENAI TAI BE JOKIOS SAZINES GRAUZIMO 64 GALIMA ATLEISTI NES JUOS PAVADUOS VIENAS "SUPER"AUTOMOBILIS.

kaip galima ''matyt greiti uz 3 km

kaip galima ''matyt greiti uz 3 km portretas
ir kaip po to irodyt kad cia to automobilio greitis buvo.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių