Svarbu vyksiantiems susitikti su popiežiumi: paskubėkite įsigyti bilietus!

Į susitikimą su popiežiumi Pranciškumi, kuris Kauno Santakoje sekmadienį aukos šv. Mišias, maršrutu Vilnius-Kaunas-Vilnius maldininkus veš dviaukščiai traukiniai, juose bus ir sėdimų, ir stovimų vietų, tačiau vizito organizatoriai ragina suskubti kuo anksčiau pasirūpinti bilietais.

Į visus reisus bus parduodami tik išankstiniai bilietai, tad traukinio išvykimo dieną bilietų įsigyti jau nebepavyks.

„Lietuvos geležinkeliai“ primena, kad traukinių išvykimo ir atvykimo laikai priderinti prie dviejų didžiųjų susitikimų su popiežiumi Vilniuje ir Kaune, tad nesuplanavusiems kelionės į Vilnių ir Kauną rugsėjo 22-23 dienomis pats metas pasirūpinti, kad istorinis susitikimas su Šventuoju Tėvu vyktų sklandžiai.

Kaip skelbė ELTA, rugsėjo 22 dieną Vilniuje ir rugsėjo 23 dieną Kaune miestų viešasis transportas bus nemokamas.

Popiežius Pranciškus Lietuvoje lankysis prezidentės Dalios Grybauskaitės, Katalikų Bažnyčios ir visų šalies žmonių kvietimu. Tai antrasis Šventojo Tėvo vizitas per atkurtos mūsų valstybės istoriją.

Šventasis Tėvas valstybinį vizitą pradės Vilniuje. Šeštadienį, rugsėjo 22 d., 11.30 val., Vilniaus oro uoste įvyks oficiali popiežiaus pasitikimo ceremonija. Prezidentūroje įvyks dvišalis Šventojo Sosto vadovo ir prezidentės susitikimas.

Vėliau prezidentė ir popiežius Pranciškus kreipsis į Lietuvos visuomenę S. Daukanto aikštėje.

Šeštadienį popiežius Pranciškus taip pat lankysis Gailestingumo Motinos (Aušros vartų) šventovėje ir susitiks su Lietuvos jaunimu Katedros aikštėje.

Sekmadienį, rugsėjo 23 d., Šventasis Tėvas Kaune, Santakos parke, aukos šventąsias Mišias ir lankysis Kauno katedroje, kur susitiks su kunigais, vienuoliais, pašvęstaisiais ir seminaristais.

Popiežius Pranciškus iš Vilniaus rugsėjo 24 ir 25 dienomis vyks vizitų į Latviją ir Estiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Šalia esantys alubariai ta proga dvigubai brangiau alutį pilstys... esą, šventas bus.

ladzius

ladzius portretas
o musu burelis jau pestute skubame ap lankydami uzeigas iki pasimatymo

...

... portretas
"ŠOU-menas atvyksta, skubėkit bilietus pirkt!".
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių