Sveiko gyvenimo būdo šalininkams – tona avižinių dribsnių

  • Teksto dydis:

Sporto kultūra ir sveiko gyvenimo būdo propagavimas Lietuvoje neabejotinai įgauna pagreitį. Vis daugiau žmonių pabėgioja, lankosi sporto klubuose, dalyvauja įvairiuose sporto renginiuose, užsiima kita aktyvia veikla ir domisi sveika mityba. Neseniai Kauno Ąžuolyne duris atvėręs sporto klubas „Fitnie Academy by Galinta“ suorganizavo konkursą, kurio Lietuvoje dar nebuvo. Jo pagrindinis prizas – viena tona avižinių dribsnių.

Pasak šio konkurso sumanytojų, juos itin džiugina tendencija, kad sveikos gyvensenos kultas sparčiai populiarėja ne tik pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Žmonės vis dažniau renkasi laisvalaikį sporto salėje ir labiau atkreipia dėmesį į tai, ką valgo.

„Sveika mityba ir fizinis aktyvumas – svarbiausi veiksniai, padedantys žmogui sveikai ir žvaliai jaustis, suteikiantys energijos, įkvėpimo, pasitikėjimo savimi. Džiaugiamės, kad jau ir Lietuvoje žmonės pradeda suvokti, kad sportuoti ir sveikai maitintis turi ne tik ruošiantis vasaros sezonui, bet visada“, – tikina neeilinio konkurso sumanytojas, sporto klubo „Fitnie Academy by Galinta“ vadovas ir vyriausias treneris Virginijus Garlauskas.

Ne vienerius metus sportuojantis ir sveikai gyvenantis vyras pasakoja, kad fiziškai aktyviems žmonėms negalima pamiršti sveikos mitybos. Būtent taip ir kilo idėja vienam iš sporto entuziastų ir jo draugui padovanoti toną avižinių dribsnių. 

Prie sveikos mitybos pridėjus aktyvų gyvenimo būdą, kiekvienas gali pasiekti puikių rezultatų.

„Kaip žinome, kruopos – avižos, grikiai, ryžiai ir kitos grūdinės kultūros – neatsiejama visavertės mitybos dalis. Prie sveikos mitybos pridėjus aktyvų gyvenimo būdą, kiekvienas gali pasiekti puikių rezultatų. Todėl „Galinta“ ir mūsų sporto klubas pastaruoju metu didelį dėmesį skiria ne tik sportininkų varžyboms remti, bet ir sveiką gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms“, – sakė V. Garlauskas.

Dalyvauti šiame neeiliniame konkurse gali kiekvienas. Tereikia apsilankyti „Fitnie Academy by Galinta“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ir įvykdyti visus konkurso reikalavimus. Jau balandžio 15 d. kultūrizmo ir fitneso varžybose „Fitnie Academy by Galinta cup“ bus paskelbtas nugalėtojas, kuris namo parsiveš net toną avižų dribsnių, kurią dovanoja agrokoncernas „Galinta“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eugenijus Grinevičius

Eugenijus Grinevičius portretas
Sportuoti yra sveika, bet sportuoti savarankiškai yra pavojinga, nes galima prarasti kokia nors kūno dalį. Aš jaunystėje beproto daug dariau prisitraukimų su apsivertimais, tai vėliau man diagnozavo bambos išvaržą, ir bambą išoperavo.

Tie

Tie portretas
du sveikai maitinasi?:)))nu jei anabolikai sveika tai tada ...valio

LG

LG portretas
Kur tokį kiekį dėti? Be to juk yra galiojimas... Žodžiu, jei nenori problemų, tai geriau nelaimėti:)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių