Tarp dalyvių žaidynėse Izraelyje – Kauno rajono sportininkai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kauno rajono savivaldybėje išlydėti sportininkai į Tarptautines vaikų žaidynes, kurios vyks liepos 29-liepos 4 d. Jeruzalėje.

Šiais metais sportininkų delegacijoje – lengvaatlečiai ir dziudistai jaunuoliai, jų komandos vadovas Arūnas Talalas, treneriai Romualdas Pocius, Alfredas Starkevičius ir Kauno rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Šarūnas Šukevičius.

„Džiaugiuosi, kad Kauno rajone tiek gražaus, aktyvaus jaunimo. Turime daug sportininkų, kurie garsina Pakaunės kraštą – krepšininkai, rankininkai, lenktynininkai, bėgikai, dvikovininkai“, – komandą išlydėdamas kalbėjo meras Valerijus Makūnas ir pridūrė, kad pirmiausia didelį dėkingumą reikia parodyti tėvams, kurie vaikus nukreipė tinkamu keliu – į sportą. Rajono vadovas jaunuoliams įteikė simbolines dovanas – sportines aprangas su Kauno rajono simbolika.

Išlydėtuvėse dalyvavęs mero pavaduotojas Paulius Visockas vaikams palinkėjo didžiausios sėkmės ir pasiekti gerų rezultatų, taip pat nepamiršti ir didžiuotis, kad atstovauja visai Lietuvai ir Kauno rajonui.

Pakaunės komanda Tarptautinėse vaikų žaidynėse dalyvaus antrą kartą. Praėjusiais metais žaidynės vyko Kaune. Tąkart Kauno rajono dziudistai iškovojo bronzos medalį, o lengvosios atletikos sportininkai pateko į pirmąjį dešimtuką.

Šiais metais Tarptautinės vaikų žaidynės bus 52-osios. Tai didžiausias vaikų sporto renginys, kuriame dalyvaus vaikai, gimę nuo 2003 m., susirinkę iš viso pasaulio miestų. Jie varžysis lengvosios atletikos, 3×3 krepšinio, mažojo futbolo, paplūdimio tinklinio, plaukimo, dziudo, stalo teniso ir buriavimo varžybose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

OOOOO

OOOOO portretas
Tai tarptautinės vaikų žaidynės ir dalyvaus jose atstovai iš viso pasaulio,tame tarpe ir Lietuvos.Sėkmės!

o

o portretas
kodel nebendrauja su kaimyninem salim kaip latvija estija suomija juk arciau ir pigiau negi zydai finansuotu sia kelione ko abejoju.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių