Tūkstančiai pakelių konfiskuotos kavos iškeliavo „Maisto bankui“

  • Teksto dydis:

Kauno policija „Maisto bankui“ perdavė per 2 tūkst. pakelių konfiskuotos kavos.

Pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, pernai viename Kauno mieste esančiame sandėlyje aptiko dvi paletes kavos „Lavazza“. Kava buvo originaliose gamyklinėse pakuotėse su tinkama realizacijos data, buvo pateikti prekės įsigijimo dokumentai, važtaraščiai, tačiau šios kavos realizavimui asmuo neturėjo reikiamų dokumentų.

„Įprastai teismo konfiskuoti daiktai yra perduodami sunaikinti, tačiau džiaugiuosi kolektyvo pilietiška iniciatyva kreiptis į „Maisto banko“ Kauno regiono padalinį, kurie šia kava pasidalins su skurdžiau gyvenančiais asmenimis“, – sakė Kauno miesto Panemunės policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Alvydas Vaina.

Atvykę atsiimti beveik 2 400 pakelius kavos, „Maisto banko“ atstovai teigė, kad ši dovana gyventojų bus įvertinta. Manoma, kad žmones ji turėtų greit pasiekti kartu su kitais paaukotais produktais.

 


Šiame straipsnyje: Maisto bankaskava

NAUJAUSI KOMENTARAI

Netiesa!

Netiesa! portretas
Maisto banko darbuotojai pirmiausia gerom prekėm apsirūpina patys, paskui gimines, draugus ir kaimynus, o kas lieka ,ar nelieka paskui tiktai vargšam ubagėliam, o geriausios ir brangiausios maisto prekės pirmiausia jiem patiem, kas ten dirba. Jiem aukso kasyklos.

...

... portretas
Taaaip, juk kontrabandistams kažkaip reikia 'stoguojamą' prekę atiduot, o čia - nejau kas skųsis.

siūlau

siūlau portretas
maisto bankui atiduoti ir konfiskuotas cigaretes
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių