Užgavėnių šventėje – Onos blynai su ožkos pienu ir sūriu

  • Teksto dydis:

Jau tradicija tapusioje Užgavėnių šventėje Botanikos sodo svečiai buvo vaišinami „Onos blynais“, kurių receptūrą sukūrė Ona Balžekienė, o iškepė Kauno „Onų draugijos“ narės.

„Šie blynai ypatingi – paskanavę šių blynų kauniečiai Ožkos metais bus sveiki, energingi, jaunatviški, žvalūs, stiprūs ir įveiks visas kliūtis“, – skaniais blynais džiaugėsi „Onų draugijos“ įkūrėja O.Balžekienė.                  

Politinė reklama apmokėta iš LR liberalų sąjūdžio Kauno skyriaus rinkimų sąskaitos.          Užs. 1338759



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Kam pienui vitaminas D? Jei dar neatkreipėte dėmesį, tai pasižiūrėkite: pienas, kurį jūs pilate į arbatą bei kavą turi įdėto sintetinio vitamino D. Kodėl? Nes pieno pramonė turi išsaugoti nesugedusį pieną gana ilgai, iki momento, kol tas pienas patenka į jūsų gėrimus. Pienas turi būti apdorotas, kad tiktų tokiam ilgam laikymui. To pieno apdorojimo metu žūva natūralūs pieno vitaminai. Todėl po pieno apdorojimo įdedami sintetiniai vitaminai. Taip mes gauname sintetinį vitaminą D piene. Bėda tame, kad kartu žūva ir kitos labai reikalingos medžiagos, tokios, kaip polineprisotintos riebalinės rūgštys, kurios mums yra būtinos. Jų sintezavimas ir įdėjimas į apdorotą maistą yra pernelyg brangūs malonumai. Dar didesnė bėda tame, kad pienas nėra išimtis. Maisto pramonės naudojasi ilgu saugojimu viso mūsų maisto paruošime. Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

gal

gal portretas
...tuo pačiu galėtų kauniečiai iki savivaldos rinkimų visas metines šventes atšvęsti - kiek būtų darmavai blynų, labdarų, arielkos ir visokių kitokių vilionių? O paskui švęstume kaip ir priklauso - BE POLITINIO PRIESKONIO.

Tritonas

Tritonas portretas
Rimantui Mikaičiui Onos blynai tikrai ,,į sveikatą".
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių