V. Matijošaičio gimtadienio puota kainavo 30 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Visai neseniai Kaune įvyko didelė šventė – mero Visvaldo Matijošaičio jubiliejus. Šešiasdešimtmečio proga į šventę susirinko garsūs svečiai – Arvydas ir Ingrida Saboniai, Česlovas ir Jūratė Norvaišos, Danielius Bunkus su sužadėtine Viktorija Siegel, Druskininkų meras Ričardas Malinauskas su drauge Jurgita Kasperavičiūte, Kauno „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas, kardiochirurgas Rimantas Benetis su žmona Gražina ir daugelis kitų.

Kauno mero prašymu svečiai turėjo ateiti tuščiomis, be dovanų. Anot V. Matijošaičio, kai sulauki tokio amžiaus, pradedi vertinti draugus, o ne dovanas. Tačiau Visvaldo sūnus nusprendė pradžiuginti tėvą ir jam padovanojo naują motociklą „Harley Davidson“.

„Tik po šventės pamačiau, kad sūnaus garaže yra Harlėjus. Aš tokio niekada neturėjau, nupirko naują“, – sakė V. Matijošaitis.

Meras nepraleido progos ir pats sau pasidovanoti prabangią dovaną – 160 tūkst. eurų kainuojantį naują „Porsche“ markės automobilį: „Mano turimam automobiliui yra 6 metai, metas jį pakeisti, nes rida nemaža, aš daug važinėju. Su sūnumis apsitarėm, kad reikia naujo modelio „Porsche Panamera“. Gaila, kad iki šventės nespėjo atvažiuoti“.

Kauno mero teigimu, visa šventė jam kainavo apie 30 tūkst. eurų.

„Norėjau, kad būtų gera programa. Maistui dėmesio neskyrėme, norėjosi jaukios ir gražios vietos, papuošėme salę“, – pasakojo V. Matijošaitis, jubiliejaus puotą surengęs „Žalgirio“ arenos restorane.

V. Matijošaitis sako, kad tokia suma – normali, mat jo pasveikinti susirinko daugiau kaip 160 žmonių: „Gali šiandien būti, o rytoj jau nebūti. Nežinai, kaip viskas vyks, o draugų turiu daug, kai dar dirbau versle – jų atsirado dar daugiau. Norėjosi suburti visus į vieną vietą“.

Visą reportažą apie V. Matijošaičio gimtadienio šventę žiūrėkite šį antradienio vakarą laidoje KK2 per LNK.


Šiame straipsnyje: Visvaldas Matijošaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Aš negaliu patikėti, kad tokie pinigai išleidžiami gimtadienio šventei. Žmonės mažiau savo vestuvėms išleidžia, kuriose pinigus tikrai yra kur listi. O čia jubiliejus. Na ok. Kaip sakoma - svetimų pinigų nereikia skaičiuoti, bet klausimas vienas, o ką į tokią šventę atsinešti dovanų?? Dovanos vertė po minimum 1 k eurų turėtų būti, taip? Iš čia https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovanos-pagal-kategorija/dovanos-jubiliejaus-proga čia dovanos neišrinksi , nes pramogų vertė ko gero netinkama, nors šios pramogos daug geriau, nei kažkokie beverčiai daiktai. Na reziumuojant tikrai nereiktų skaičiuoti svetimų pinigų - kai turi ir leidi. Ką čia ir bepridurti.

gerai

gerai portretas
padirbėjęs gali ir pabaliavoti Nepavydėkim ,das jedem seine ,kaip sako vokiečiai

Jonas

Jonas portretas
Ir kaip negėda didįjį penktadienį baliavoti, o vasario 16 iš vis dingti iš miesto, tai jis iš viso neturi jokio supratimo
VISI KOMENTARAI 78

Galerijos

Daugiau straipsnių