Vaiduoklio šeimininkai buvo užėmę valdišką žemę

Kauniečiams, pastebėjusiems, kad ardoma buvusio "Respublikos" viešbučio tvora, sužibo viltis, kad pagaliau bus pradėtas judinti ir vaiduoklis. Deja, liepta patraukti tik tvorą.

Kauniečiams, pastebėjusiems, kad ardoma buvusio "Respublikos" viešbučio tvora, sužibo viltis, kad pagaliau bus pradėtas judinti ir vaiduoklis. Deja, liepta patraukti tik tvorą.

Pasirodo, per visą sklypo ilgį užtverta 1,5 m valstybinės žemės.

Sklypo savininkai iš Karaliaus Mindaugo pr. pusės įpareigoti atkurti tikrąsias ribas.

"Toje vietoje yra siauras – apie 1,1 m pločio šaligatvis, dabar jį galėsime praplėsti iki 2,5 m", – kalbėjo Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Neatitikimas rastas, kai Centro seniūnija kreipėsi į Nacionalinę žemės tarnybą ir paprašė išmatuoti, ar "Respublikos" montro užsitvertos teritorijos ribos sutampa su valdomo sklypo ribomis.

Anot A.Pakalniškio, ribas tikrinti imamasi gavus skundų arba kai užtverta teritorija trukdo, pavyzdžiui, gatvės tęsybai.


Šiame straipsnyje: Respublikaviešbutisvaiduoklis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Florionas

Florionas portretas
Daug metų kauniečių minios,eidamos į Akropolį ar Žalgirio areną pro Statoilo degalinę karaliaus Mindaugo prospektu, turėjo daužyti kojas į išsikišusius tvorą laikančius metalinius strypus, o žiemą, tas siaurutis šaligatvis visada buvo užverčiamas nuo gatvės valomu sniegu, praeiviai turėjo eiti važiuojamąja dalimi. Daugybę metų niekam tas nerūpėjo, kaip iki šiol nerūpi daugybė dalykų , sunkinančių gyvenimą Kauno mieste. Kauno miesto taryba turėtų susirūpinti miesto tvarkymo (teisingiau- netvarkymo) skyriaus veikla.

biuriokrat

biuriokrat portretas
senai visiem praeiviam buvo aišku, kad tvoros utvertos neteisėtai, bet savivaldybei nedašuto, kas per specialistai užėme taburetes

sd

sd portretas
seniūnija gina miesto teritoriją, o miesto tvarkymo skyriui dzin, tik algai gaut
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių