Vairuotojai Kauno gatvėse fiksuoja pavojingas duobes

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį ir penktadienį vairuotojai Kaune dalijosi informacija apie gatvėse atsivėrusias pavojingas duobes. Vieni jų piktinosi dėl prakirstų padangų, kiti nurodė kontaktus, kuriais apie tai galima kuo skubiau pranešti.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“ ketvirtadienį atsirado nuotrauka, kurioje užfiksuota Savanorių pr., netoli prekybos centro „Rimi“,  atsivėrusi gili duobė. Pasak komentatorių, ne vienas automobilis, įvažiavęs į ją, priverstinai „turėjo keisti ratus“.

„Skambini telefonu 8 800 001 11, spaudi „1“ ir pasakai, kas, kur ir kaip“, – naudinga informacija dalijosi Vainius.

Portalui kauno.diena.lt paskambinus minėtu telefonu pavyko sužinoti, kad Savanorių pr. esanti duobė penktadienį buvo užtaisyta ir vairuotojams nepatogumų nesukels.

Panaši situacija vėlų penktadienio vakarą buvo pastebėta ir Ateities plente, važiuojant nuo magistralės. Šioje vietoje patys vairuotojai pavojingą duobę žymėjo skiriamaisiais ženklais ir ragino kitus „neužlėkti“.

„Dvi gilios duobės. Keli žmonės jau ratus „susivarė“. Pabandėme pažymėti kaip galėjome“, – rašė Diana.

Kauno avarinės tarnybos atstovė portalą patikino, kad šioje vietoje duobės kol kas yra užpiltos žvyru, tačiau situacija pranešta Kauno miesto tvarkymo skyriui. Tikimasi, kad jos kuo skubiau bus išasfaltuotos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne komjaunuolis

ne komjaunuolis portretas
Tikri avinai - duobės taisyklingos :))). Atsipeikėkite, greičiau jį į prezidentus - bent mažiau žalos padarys ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai. Atsimenat, kaip gerai buvo, kai šustauskas iš mero posto buvo 'nuskraidintas" į Vilnių. Gerai būtų ir dabar taip, nes viską apjunks, sujunks - vėl didelius kolūkius milicininkas sukurs... Greičiau į Vilnių

shapito

shapito portretas
Ar tik ne protestuotojai vėl nerimsta?

Petras

Petras portretas
Matosi, kad konsevai nerimsta... Arteja rinkimu laikas-ir sapnai aplanko vis dazniau, kad miestas vel valdzia grazino... Nesapnuokit-kaunieciai jau pakankamai privargo su jumis
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių