Vėl rinkime nuoširdžiausią Kauno gydytoją

  • Teksto dydis:

"Kauno diena" ir Lietuvos gydytojų sąjungos Kauno filialas tęsia  gražią tradiciją – Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimus. Šiemečiai – jau penktieji.

Gražiausiu metų laiku – pavasarį, balandžio 27-ąją, minima  Medicinos darbuotojų diena.

Ši diena skirta pagerbti žmonėms, kurių misija – saugoti visų mūsų sveikatą ir neretai gelbėti ne tik ją, bet ir gyvybę. Medicinos darbuotojai – tai žmonės, kurie dirba, kai mes visi miegame, ilsimės, švenčiame. Gydytojai, pasirinkę šią profesiją, pasmerkia save budėti visą parą, visą gyvenimą. Jie bet kada pakyla nuo šventinio stalo tam, kad padėtų staiga susirgusiam, visada pirmieji skuba į pagalbą pargriuvusiam, susižalojusiam, nelaimės ištiktam žmogui.

Atlygis už tokį darbą, deja, tiesiog apverktinas, palyginti su, pavyzdžiui, šou žvaigždutės pasirodymu scenoje vieną valandą ir gydytojo darbo parą net ir sunkiausiuose baruose – skubios pagalbos, intensyviosios terapijos skyriuose ir pan.

Kai šiandien tokia mūsų valstybės politika, medikų altruizmas gyvas turbūt tik dėl jų atsidavimo ir jų pacientų nuoširdaus dėkingumo.

Medicinos darbuotojų diena ir Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimai – proga padėkoti, pagerbti, nes mediko profesija visais laikais ir visame pasaulyje buvo ir yra tarp garbingiausių ir pačių reikalingiausių.

Taigi jau laukiame jūsų, gerbiamieji skaitytojai, laiškų apie gydytojų nuoširdumą, kandidatų į Nuoširdžiausio Kauno gydytojo titulą ir argumentų, kodėl siūlote būtent tą gydytoją.

Kaip jūs suprantate nuoširdumą, kokiu atveju, kokiomis aplinkybėmis jį patyrėte, kaip pasijutote ir kaip tai vertinate?

Nuoširdžiausio Kauno gydytojo rinkimai prasideda. Po mėnesio žinosime jų rezultatus.

Jūsų pasiūlymų laukiame adresu: I.Kanto g. 18, 44296 Kaunas, arba e. paštu sveikata@kaunodiena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pacientai

Pacientai portretas
Siūlome Centro poliklinikos šeimos gydytoją Nijolę Pakėnienę. Už nuoširdumą ,profesionalumą,atjautą pacientui. Kaip gera žinoti,kad mūsų sveikata patikimose rankose. Ačiū,kad Jūs esate,GYDYTOJA.

Danė

Danė portretas
Teko gydytis pas daktarą Donata Senkanec-tai nuostabaus gerumo ,atidumo,auksiniu rankų daktaras Žmogus iš didžiosios raidės . Nuoširdus AČIŪ Jums

NATASA KVIETKIENE

NATASA KVIETKIENE portretas
noriu padekoti gydytoja onkologe-ginekologe J.Celiusiute uz gerai atlikta operacija,ji -demesinga,puki specialiste,nuramina ir padeda
VISI KOMENTARAI 76

Galerijos

Daugiau straipsnių