„Vičiūnų grupė“ konkuruos su Tailando surimio gamintoja

  • Teksto dydis:

Vienai didžiausių Tailando surimio produktų gamintojų "Lucky Union" statant gamyklą Lenkijoje, jos konkurentė "Vičiūnų grupė" žada kokybiškesnę produkciją, rašo "Verslo žinios".

"Vičiūnų grupės" valdybos pirmininkas Šarūnas Matijošaitis sako, kad konkuruojant su fiziškai artėjančiais Azijos šalių gamintojais pravers tai, kad grupė valdo visą grandinę: žaliavas perka tiesiai, ne per tarpininkus, turi išvystytą savo platinimo ir logistikos tinklą.

Kita vertus, nurodo jis, Azijos gamintojų kokybė ne visada atitinka griežtus prekybos tinklų reikalavimus - jie mėgsta "žaisti" su kokybe, kad išgautų rinkai prieinamą kainą: "Tad mes dabar sukame visiškai priešingu keliu - kokybės link, ne kainos. Manome, kad vartotojai jau atsikando žemos kainos, ir skatinsime vartojimą per kokybę, nors ir brangesnę vartotojui".



NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
gal kaunuj padare bet darbdavys vicn nekoks tas pat kai senūuku bradauskas

Graužinis

Graužinis portretas
O mes nenusivylėm. Vienintelis pagarbos vertas Kauno meras per visus 25 metus. Padarė tikrą perversmą mieste. Dabar negėda sakyti, kad gyveni Kaune.

kauniečiui

kauniečiui portretas
jei esi vieningas prie lovio, tai tau geriausias ? o normaliems žmonėms, tai be pakazuchos už mokesčių mokėtojų pinigus, jokio gėrio nerasta. Nusivylėm.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių