Vietoje baisios gūžtos po daugiabučio balkonu katėms atsirado tvarkingi nameliai

V.Krėvės prospekte po vienu daugiabučio balkonu buvo įrengta gūžta katėms,  kuri, anot kauniečių,  darkė penkiaaukščio vaizdą. Apie tai mūsų portalas rašė vasario 20 dieną.  Sutapimas ar ne, bet netrukus vaizdas po balkonu visiškai pasikeitė – vietoje įvairaus šlamšto dabar stovi tvarkingi nameliai katėms.

„Vasario mėnesį jums pasakojau apie netvarką po V.Krėvės prospekto 16-ojo namo balkonu. Tada ten buvo prikrauta lentelių, skudurų ir kitokio šlamšto. Vaizdas, švelniai tariant, nekėlė pasigėrėjimo. Kovo pabaigoje pastebėjau, kad visas po balkonu buvęs šlamštas išneštas. Ten pastatyti dailūs nameliai katytėms.  Jie atrodo visai estetiškai“, – portalui kauno.diena.lt sakė tas pats Taikos prospekto gyventojas, anksčiau informavęs apie netvarką po to namo balkonu.

Ten pastatyti dailūs nameliai katytėms.  Jie atrodo visai estetiškai.

Jis negalėjo pasakyti, kada po balkonu atsirado tvarkingi nameliai. „Nevaikštau aš ten kasdien. O pasikeitimą pamačiau pačioje kovo mėnesio pabaigoje“, –  teigė vyras.

Viena šio namo gyventoja, mylinti kates, po balkonu buvo įrengusi joms gyvenamąją vietą. Tačiau iš įvairių rakandų įrengta gūžta atrodė negražiai. Kas iš po balkono išnešė šlamštą ir pastatė tvarkingus namelius katėms, išsiaiškinti nepavyko.

Toks vaizdas po balkonu buvo vasario mėnesį.

Keli prie V.Krėvės prospekto 16-ojo namo sutikti gyventojai teigė apie tai nieko nežinantys.


Šiame straipsnyje: katėsnameliai katėmsV.Krėvės prospektasdaugiabutisdaugiabučio balkonasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dima

Dima portretas
Vienas vargas per katinus...

Ontė

Ontė portretas
Po balkonais tikrai katėms ne vieta. Yra vietų, kur galima tuos namelius pastatyti. Turime pora šėryklų katinukams, kur moterys atneša jiems maisto. Katės išoperuotos, nebesiveisia. O prieš 6 - 8 metus buvo betvarkė. Būdavo guli dar lovoje anksti rytą ir girdi ateinančią aukštakulnę moteriškę. Staiga garsas nutyla. Supranti, kad ji sustojo ir rausiaisi po rankinuką maisto atliekų. Šoki iš lovos ir puoli prie lango. Šauki ant moteriškių, kad jos prie savo langų tas atleikas krautų, o ne prie svetimų. Berdavo tas atliekas ant šaligatvių. Šunų mėgėjai man gėlių auginti nebeleido. Per dieną praeidavo 40 šunų. 10 iš jų ant gėlės nusišlapindavo ir ją nudegindavo. Buvo protingų šunų vedžiotojų, bet mažuma.

Buda

Buda portretas
Ar klausia kas ar sutinka kaimynai, kad iš buto daugiabutyje išveda du šunis. Katės trukdo tokiems, grasina, sunaikina įrengtus namelius. Kiemo katės į laiptines nepatenka.
VISI KOMENTARAI 61

Galerijos

Daugiau straipsnių