Vilkijoje debiutavo naktinio futbolo turnyras

  • Teksto dydis:

Vilkijos laikinųjų globos namų sporto aikštyne pirmą kartą organizuotas naktinio futbolo turnyras pasiteisino: susirinko vien profesionalios komandos.

Nors futbolas miestelyje ypač populiarus, naktiniai turnyrai čia iki šiol nebuvo rengiami. Lietuvoje dažnai organizuojamos naktinio krepšinio žaidynės, todėl ir futbolo mėgėjai savo įgūdžius nusprendė išmėginti kitaip. Mažą aikštelę apšvietė keli žibintai, o Vilkija pulsavo repo muzikos ritmu – taip sukurta gatvės futbolo nuotaika, kurios įprastuose futbolo turnyruose nebūna.

Renginio dalyviai ir žiūrovai stebėjosi, kad žaidimas naktį kur kas įdomesnis – daugiau emocijų ir noro laimėti. Turnyre dalyvavo keturiolika komandų, atvykusių iš Jurbarko, Šakių, Kėdainių, Akademijos, Kauno ir Vilkijos. Pirmą ir antrą vietas turnyre užėmė svečiai iš Kauno, trečią – komanda iš Jurbarko. Nugalėtojams – "FM Tauras" komandai – atiteko pagrindinis prizas. Pasak organizatorių, turnyro žaidimo lygis buvo labai aukštas – susirinko profesionalios komandos. Laikinųjų Vilkijos globos namų vadovės turnyro rėmėjos Vidos Rainienės iniciatyva renginio metu vyko konkursai, organizuotos kitos atrakcijos.

"Atsistojau viduryje aikštelės sutemus ir supratau, kad čia turi įvykti naktinis futbolas. Gerai, kad bus naujas stadionas Vilkijoje, bet ten tokių varžybų nesuorganizuosi, reikia mažos erdvės ir daug muzikos, kad nedingtų renginio idėja", – kalbėjo turnyro organizatorius Ernestas Fedorčakas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių