Ankstų rytą nustatytos promilės nustebino ir pačius pažeidėjus

  • Teksto dydis:

Ankstyvą ketvirtadienio ir penktadienio rytą Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai Kauno mieste ir rajone vykdė policines priemones, kurių metu su pareigūnais pabendravo daugiau nei pusė tūkstančio vairuotojų. Didžiausias pareigūnų dėmesys buvo skiriamas neblaivių vairuotojų daromiems Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimams nustatyti ir užkardyti.

Priemonės metu iš viso nustatyta net 14 KET pažeidimų. Keturi vairuotojai pasitikrinę blaivumą, atrodė nustebę, jog alkoholio matuoklis parodė ne nulius. Vairuotojams nustatyti lengvo girtumo atvejai – 0,50 prom., 0,55 prom., 1,16 prom. ir 0,46 prom. Jiems dėl vairavimo būnant neblaiviems surašyti administracinių nusižengimų protokolai.

Vienas vairuotojas primiršo kelių eismo taisykles ir bandė kirsti sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui. Dar trys vairuotojai važiavo automobiliu naudodamiesi mobiliojo ryšio telefonais be laisvų rankų įrangos. Keturi vairuotojai nesaugodami savo sveikatos ar net gyvybės važiavo automobiliu nesegėdami saugos diržų, kurie pagal KET yra privalomi. Užfiksuoti dar du kiti Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Pareigūnai primena, jog tokios ir panašios policinės priemonės bus intensyviai vykdomos ir toliau, ragina kelyje elgtis atsakingai ir atsargiai. Skubėti kelyje neverta – kiekvienas norime saugiai pasiekti savo kelionės tikslą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete  portretas
Tai isivaizduojat jie dar pakmielingi i darbus vaziuoja tai ir tu avariju pilna ziauru

ALGIS

ALGIS portretas
Iš 500 patikrintų tik tiek pažeidėjų .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių