Ant Parodos kalno sužalotas dviratininkas

  • Teksto dydis:

Penktadienį priešpiet Parodos gatvėje dviratininkui prireikė medikų pagalbos.

Policijos duomenimis, apie 11:30 val. gautas pranešimas, kad Kaune, leidžiantis nuo Parodos kalno, nugriuvo dviratininkas ir galimai susižalojo.

"Pareigūnai aiškinasi, ar dviratininkas nugriuvo pats, ar buvo kliudytas pravažiuojančios transporto priemonės", - teigė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Pirminiais duomenimis, 26 metų dviratininkas posūkyje kliudė automobilį "Ford Galaxy".

Apie dviratininko būklę kol kas žinių nėra.

Po vietinių gyventojų ir kitų pėsčiųjų skundų dėl žaibiškai nuo kalno lekiančių dviratininkų, jiems uždrausta važiuoti vienu iš Parodos gatvės kalno šaligatvių. 


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ugnė

Ugnė portretas
Jūs pirma pasitikrinkit, kurioje vietoje ten draudžiamas dviračių eismas, prieš komentuodami. DVIRAČIŲ EISMAS DRAUDŽIAMAS TIK VIENOS PUSĖS ŠALIGATVYJE, KURIOJE YRA NELYGINIO SKAIČIAUS NAMAI. GATVĖJE DVIRAČIAMS VAŽIUOTI GALIMA.

skelbimas automašinų vairuotojams

skelbimas automašinų vairuotojams portretas
Lietuvoje nei vienas dviratininkas nėra nužudęs (suvažinėjęs, nutrenkęs) ar stipriai sužalojęs kito žmogaus ar kito eismo dalyvio. Tad linkėčiau automobilių ir kitų motorizuotų tr. pr. vairuotojams „nuimti gazą“ visom prasmėm! Kelias priklauso VISIEMS, tad nereikia monopolizuoti infrastruktūros.

Anoni

Anoni portretas
Pravažiavom ir mes pro šitą avariją. Gerbiamas dviratininko tėveli, nereikia čia pykt ant taxi vairuotojo ir bandyt sukurt įspūdį, tarsi vairuotojas pats blogiausias žmogus, nes jam metalo gabalas ir jis pats svarbiau. Vietoje, kur DVIRAČIŲ EISMAS DRAUDŽIAMAS, jis nutrenkė taisykles pažeidinėjantį žmogų, visų pirma, tai jau emocinė trauma vairuotojui. Galvojat, kad jo toks įvykis visiškai nepaveikė? Suprantama, kad streso būsenoj žmogus gali ir neadekvačiai reaguot į situaciją, šiuo atveju, rūpintis mašina. Gal pirmiausia išmokykit sūnų laikytis taisykių, o tik vėliau gėdinkit vairuotoją, kuris laikėsi taisyklių, bet jam pasipainiojo nesilaikantis :)
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių