Apgirtęs BMW vairuotojas nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į atitvarus

  • Teksto dydis:

Antradienį prieš pat vidurnaktį Kauno rajone neblaivus vairuotojas pakliuvo į eismo nelaimę.

Kauno policijos duomenimis, apie 23.30 val. Neveronių kaime esančioje Keramikų g. 36-erių metų vyro, kuris neturi teisės vairuoti transporto priemonės, vairuojamas automobilis BMW nuvažiavo nuo kelio ir kliudė metalinį kelio atitvarą.

Pareigūnai vairuotojui nustatė vidutinį girtumo laipsnį – 1,54 prom.

Gerokai daugiau išgėręs vairuotojas pareigūnams įkliuvo jau po vidurnakčio – apie 0.55 val. Kėdainių rajone esančioje Stoties g. Čia  pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Audi A4“. 28-erių metų transporto priemonės vairuotojui, kuris neturi teisės vairuoti transporto priemonės, nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,60 prom.

Portalas primena, kad tas, kas vairavo transporto priemonę, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje daugiau nei 1,5 promilės alkoholio, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.


Šiame straipsnyje: girtas vairuotojaseismo nelaimėavarija LTsukėlė eismo nelaimę

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ricardas Caras

Ricardas Caras portretas
Reikalingos grieztesnes sakcijos tiek piningines tiek pazimejimu vairavimui atemimas o ne skaiciuoti promiles turi buti 00 o dabar iskelia baudziamas byla tuoj daugiau kaip puse lietuviu bus teisti o tai gresme valstybei ne is rytu o veiks vidaus liaudies priesai

Nesuprantu,

Nesuprantu, portretas
kas gali sulaikyti tuos bukaprocius nuo vairvimo prisigerus.NEZINAU saudyt.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių