Per parą Ilgakiemyje – dvi stiprios avarijos, yra sužeistųjų (papildyta)

  • Teksto dydis:

Pirmadienis Kauno rajone neapsiėjo be eismo nelaimių.

Kauno policija portalą kauno.diena.lt informavo, kad 9.57 val. gautas pranešimas apie eismo nelaimę Ilgakiemyje, važiuojant nuo Garliavos viaduko link Kauno.

Šioje vietoje susidūrė du automobiliai – "Ford Transit" ir "VW Passat". Pirminiais policijos duomenimis, viena transporto priemonė išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į kitą automobilį. Po susidūrimo, "VW Passat" nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į pakėlės medį.

Policijos duomenimis, į įvykio vietą vyko ne tik pareigūnai, bet ir greitoji pagalba – jos prireikė vienai moteriai, kuri buvo apžiūrėta vietoje.

Dar vienas eismo įvykis registruotas pavakarę.

Ugniagesių paros suvestinėje rašoma, kad čia susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis. „VW Passat“ po smūgio rėžėsi į medį. Sunkvežimis „Renault Premium“, priklausantis UAB "Domarktransa", taip pat apvirto griovyje sunkvežimis „Renault Premium“, priklausantis UAB "Domarktransa". Iš krovininio automobilio bėgo kuras. Surinkta apie 70 l kuro.

Eismo nelaimės metu medikų pagalvos prireikė lengvojo automobilio vairuotojai, ji pristatyta į gydymo įstaigą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irmis

Irmis  portretas
Šiaip tai įvykis įvyko nuo garliavos y Prienus, kodėl nepaminit kad registruojant yviki fura nulėkė į griovį ir apvirto?

jonas

jonas portretas
kalta ne tarša ,o greitis ,alkoholis ,telefonai,žioplumas.kol del taršos mirs tiek žmonių kiek miršta per avarijas,tai turėtume važiuot juodam smoge

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek teko skaityt komentaru,vis keliai kalti.Tai nenuvalyti,tai siauri.O as manau,kad kalciausi sedantis uz automobilio vairo ir nejauciantis astaskomybe.O gal per lengvai isduodamos teises vairuoti.Mazai vairavimo valandu,igudziu.Ar protelio jiem stinga.Gal reikia ir psichiatro apklausos pries mokykla.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių