Avarija Panemunėje: į iškvietimą važiavusių pareigūnų mašina – suknežinta

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kaune į eismo nelaimę pakliuvo policijos pareigūnų vairuojamas automobilis. 

Pranešimas apie nelaimę Panemunės mikrorajone esančioje Raudonojo Kryžiaus gatvėje gautas apie 17 val.

Kauno policija praneša, kad 42-ejų metų Patrulių rinktinės pareigūno vairuojamas automobilis "Škoda Yeti", dėl galimai slidžios kelio dangos, kelio vingyje nesuvaldė automobilio ir kliudė priešais atvažiuojantį, 35-erių metų vyro vairuojamą MAN.

Transporto priemonių vairuotojai blaivūs. Dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatytas "Škoda" vairuotojas ir kartu važiavęs 31-erių metų kolega.

Pasak Kauno policijos atstovo, patruliai vyko į iškvietimą padėti kolegoms. 

Vairuotojai praneša, kad šioje kelio atkarpoje, važiuojant nuo Kauno hidroelektrinės link Panemunės, formuojasi spūstys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

alio..

alio.. portretas
Kas nevažinėja tam nenutinka tokios bėdos... Kiek suprantu, jie skubėjo, buvo įjungti švyturėliai... Gal buvo rimtas reikalas taip skubėti, bet, šiaip ar taip, jie turėjo įvertinti situaciją - oro sąlygas. Beje, ar pareigūnams tokiose (ekstremaliose) situacijose leidžiama nepaisyti kai kurių eismo taisyklių reikalavimų? Jei jiems leidžiama daugiau nei eiliniams eismo dalyviams, tai gal ir atsakomybė, turėtų būti didesnė ? Nors, manau, jiems ir taip ... klius...

Anonimas

Anonimas portretas
Atimt teises tokiem pareigunam, nes jie tik taip ir daro. Paprastas zmogelis papuola i tokia situacija tai baisiu nusikalteliu padaro, virsijai leitima greiti ir taip tttt....... . Tai gal islyginam zmoniu teises. I regitra ir perlaikyt teises!
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių