Per avariją Šiaurės prospekte sužalotas BMW vairuotojas

  • Teksto dydis:

Penktadienio pavakarę Šiaurės prospekte įvyko dviejų lengvųjų automobilių avarija.

Policija informaciją apie BMW ir "Volkswagen Passat" markių automobilių avariją gavo 16.23 val.

Anot policijos atstovo, per eismo įvykį buvo sužalotas BMW vairuotojas. Abiejų transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs.

Skaitytojai praneša, kad prieš 17 val. ties prekybos ir laisvalaikio centru "Mega" įvyko trijų automobilių avarija. Policijos atstovas teigė apie šį eismo įvykį informacijos neturintis.

Kauniečiai ir vėl įstrigo spūstyse.

Ryte portalas rašė, kad "Juodąjį penktadienį" per avarijas skirtingose miesto vietose nukentėjo ne tik vairuotojai, bet ir automobilyje buvęs kūdikis.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarijaBMWsužalotas vairuotojasŠiaurės prospektas

NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Tai kur dabar ras sunelis?paeme kas nors ii?kad padvestum tu su..stas vairuotojau,tikras dvasios ubagas!kad tavo galas butu su kaupu!!!tai gal kameros yra tokiose sankryzose

tadas kestui

tadas kestui portretas
o tave galima butu i baliuka uzsisakyti svecius palinksminti ir kiek kainuotu?

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos vairuotojams reikia skubiai mokytis kitos specialybės. Vairuotojai, kartu su pardavėjomis, sudaro Lietuvos dirbančiųjų daugumą. Ateina laikas vairuotojams skubiai mokytis kitos specialybės, jei mūsų vairuotojai nenori, kad jų baltais kaulais būtų nuklotos Lietuvos lygumos, kaip atsitiko su Indijos audėjais po audimo staklių išradimo. Kadangi vairuotojų Lietuvoje tiek daug, tai nespėsime laidoti. ""Waymo", įmonės "Alphabet" dukterinė įmonė, planuoja pirmąjį pasaulyje komercinių autonominių (be vairuotojo) taksi paslaugą pradėti šių metų sekančio mėnesio pradžioje Phoenix mieste, Arizonoje, JAV.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių