Avarija Šilainiuose: švyturėlius policija įjungė per vėlai?

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą, apie 19 val., Kaune, Šilainiuose, į avariją pateko policijos automobilis. Sužalotas pareigūnas.

Policijos departamento duomenimis, nelaimė įvyko Žemaičių pl.-Šarkuvos g. sankryžoje. Su įjungtais švyturėliais važiuodamas degant raudonam šviesoforo signalui, tarnybinis automobilis „Škoda Yeti“, vairuojamas 23-ejų metų Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės vyriausiosios patrulės E. A., nepraleido degant žaliam šviesoforo signalui važiuojančio automobilio „Alfa Romeo“, kurį vairavo 18-metis, ir su juo susidūrė. 

Sužalotas tarnybiniu automobiliu važiavęs 20-metis patrulis T. V. Jis dėl nestipriai sužalotos galvos gydomas ambulatoriškai.

Nepatvirtintais duomenimis, policijos automobilio švyturėliai buvo įjungti prieš pat sankryžą, jau užsidegus raudono šviesoforo signalui. Tuo metu kitas automobilis suko į kairę, užsidegus papildomai sekcijai su rodykle į kairę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAS

VYTAS portretas
BET,KAD PER RADIJA PRANEŠĖ,KAD POLICININKĖ PRIPŪTĖ PROMILIŲ.KODĖL KAUNADIENIS NE PAAIŠKINA,KA POLICIJA VĖL GIRTA VAŽINĖJA.

Dzeris

Dzeris portretas
Blogai kada policija neskuba. Tada visi saukia, kad nedirba. Kada kazkam skuba i pagalba- vel blogai, nes tada buteli veza... Issitrinkite jus galva tada mazai gerbiami tautieciai, nes jums niekada nebuna gerai. O blaivuma pareigunu pirmiausia patikrina ir pries darba ir is karto po avarijos, jei kas dar nezino.

Policininkai

Policininkai portretas
Lietuvoje kalti niekada nebūna, ir ko taip lėkė bobelė kaip akis išdegusi, gal taip skubėjo viršininkui butelį parvežti? Kažkodėl apie policininkės blaivumą nieko nerašoma.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių