Avarijos Kaune paralyžiavo eismą

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą dėl plikledžio Kaune pasipylė avarijos. Po jų susidarė didelės spūstys. Neišvengta ir nukentėjusiųjų.

Vairuotojų pranešimai apie sudėtingas eismo sąlygas - slidžias bei provėžotas gatves pasipylė nuo pat ryto. 

Juos lydėjo ir eismo įvykiai: Kariūnų plente eismą apsunkino dvi avarijos, važiuojant nuo Panemunės link Onkologijos ligoninės į eismo įvykį pateko šeši automobiliai, nepravažiuojamu dėl susidūrusių kelių automobilių tapo ir Rokų kalnas.

Plikledis paralyžiavo eismą ir visuose išvažiavimuose iš Romainių. "Situacija baisi, visi išvažiavimai blokuoti, žmonės įkalinti Romainiuose", - socialiniame tinkle pastebėjo viena moteris.

Anot Kauno policijos atstovės Justinos Kazragytės, nuo šešių iki dešimtos ryto Kaune užregistruota penkiolika techninių eismo įvykių.

Tokiu iš pradžių laikytas ir trijų automobilių susidūrimas Vakariniame aplinkkelyje - "Megos" apylinkėse. Čia susidūrė 27-erių metų vyro vairuojamas "Renault", "Mercedes-Benz", prie kurio vairo sėdėjo 66-erių metų asmuo, ir 40-mečio vairuojamas "Škoda". Užpildžius eismo įvykio deklaracijas, blogai pasijuto vyriausiasis iš vairuotojų, kuriam ėmė svaigti galva, dėl ko buvo iškviesti greitosios medikai.


Šiame straipsnyje: romainiaiplikledisavarija LTeismo įvykiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algimontė

Algimontė portretas
Visoje Lietuvoje keliai labai slidūs. Ką tik grįžau iš Vilniaus, kur vyko atsiprašymo akcija už tą subadytą taikinį. Graudu. Ne tik keliai, bet kada pamatai suklaupusius, ašarojančius, snargliuotus valstiečių veidus, meldžiančius Gabrielių atleidimo, tada ir slidūs keliai nebebaisūs.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
DAR TO NEBUVO.JAU NUO VAKAR KAUNE LEDAS,O ŠVARA KAŽKODĖL NUSTOJO DIRBTI.KĄ,BAIGĖSI DRUSKA IR SMELIS.UŽ AVARIJAS ŠVARĄ REIKIA DUOTI Į TEISMĄ.

Kiek asilu

Kiek asilu  portretas
Rasineja uzuot nuvaziave kur ant ledo pasimokyt vazinet
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių