Avaringoje Kauno sankryžoje susidūrė BMW ir „Volkswagen“, yra sužalotų

  • Teksto dydis:

Sekmadienį po pietų avaringoje Kauno sankryžoje susidūrė dvi transporto priemonės. Specialiosios tarnybos į avarijos vietą vyko vaduoti prispaustų žmonių. Pirminiais duomenimis, sužalotas vienos mašinos vairuotojas.

Portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų informacija apie eismo nelaimę Tunelio g. ir Radvilėnų pl. sankirtoje.

Kauno policijos atstovas patvirtino, kad pranešimas apie avariją gautas 14.01 val. Pasak pareigūnų, čia susidūrė BMW ir „Volkswagen“ markių automobiliai.

Susisiekus su Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovais paaiškėjo, kad jų gautame pirminiame pranešime teigiama, jog viename automobilyje prispausti du žmonės, jie patys negali išlipti. Dėl šios priežasties į nelaimės vietą išsiųsti net keli greitosios pagalbos ekipažai.

Kauno policijos duomenimis, pet nelaimę nukentėjo vienos transporto priemonės vairuotojas. Kaip sunkiai sužalotas vyras, kol kas neaišku.

Dėl eismo nelaimės ši kelio atkarpa buvo sunkiai pravažiuojama.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTavarija Kauneavarija Tunelio g.

NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
Reikia pakabinti skelbimą-žiūrėk į kairę tik tada, kai priekyje nebus automobilio ?

psprasta iseitis

psprasta iseitis portretas
Pastatyti didesni veidrodi-viska matysi priekyje,kiek ju priststyta ,,sudleliuose,,o cia Keriui nedasunta-meras nevazineja?

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
O stulpeliai tai gerai,nes kai Tunelio gatveje ilga eile,atsiranda,chamu,atlekia ir piauna is vidurines eiles i Radvilenus,dabar truputi saugiau
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių