Bėgių vagyste įtariami nepilnamečiai sulaikyti akimirksniu

  • Teksto dydis:

Kėdainių rajone policija operatyviai sulaikė bėgių vagystę įtariamus paauglius.

Lapkričio 21 d. apie 21.57 val. Kėdainių rajone esančioje Pelėdnagių seniūnijoje, pagrindinio geležinkelio kelio tarpstotyje Žeimiai-Lukšiai, ruože nuo 115-to km 5 piketo iki 116-to km 2 piketo, pavogtos keturios bėgių tvarslės su tvirtinimo varžtais, veržlėmis ir poveržlėmis. Pastebėta, jog iš viso pasikėsinta pavogti dešimt tvarslių, kurių tvirtinimo varžtai buvo atsukti.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai operatyviai reagavo į gautą pranešimą ir pradėjo įtariamųjų paiešką. Netrukus krūmingose vietovėse buvo rasta dalis nuardytų bėgių tvarslių.

Apie 00.20 val. buvo nustatyti 15-likos ir 17-likos metų Kėdainių rajono gyventojai, įtariami ardę ir ketinę pasisavinti geležinkelio bėgių tvarsles.

Kauno policijos kinologas kartu tarnybiniu šunimi Barbar Z Danaru, praėję aukšta žole apaugusią šlapią vietovę, rado automobilį BMW, kuriuo galimai nepilnamečiai atvyko prie geležinkelio bėgių. Manoma, kad šį automobilį vairavo 17-likos metų jaunuolis, kuris vairuoti negalėjo ne tik todėl, kad neturi teisės vairuoti transporto priemones, bet ir todėl, kad automobilis nėra apdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, nėra atlikta privalomoji techninė apžiūra.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Užuojauta pareigūnams, kai jų imsis seimo Š*** už trukdymą vaikų saviraiškai!

Galejo buti daug auku

Galejo buti daug auku portretas
Tokius sekmadieni ant ijungtos skalbimo masinos pusiau pirstu padarytus reiketu gerai atlupti su bananu o jau tada kviesti tevus.

kodėl vagystė?

kodėl vagystė? portretas
bėgių ardynas prilygsta diversijai. Juk išardžius bėgių sandūras, gali įvykti traukinio avarija su žmonių aukomis. Šlubas vokietis už tokį darbą vietoje sušaudytų.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių