BMW pėsčiųjų perėjoje su mama partrenktas mažylis neišgyveno

  • Teksto dydis:

Prieš savaitę K. Baršausko gatvės pėsčiųjų perėjoje ties prekybos centru „Molas“ kartu su mama BMW automobilio partrenktas dvejų metų mažylis neišgyveno. Jo mirtis konstatuota rugsėjo 13-ąją.

Tą lemtingą rytą jis buvo atvežtas iš įvykio vietos į Kauno klinikų vaikų reanimacijos ir intensyvios terapijos skyrių ištiktas komos. Ir iš jos nebepabudo. Daugybinius sužalojimus, anot tragedijos aplinkybes tiriančių teisėsaugininkų, patyrė ir mažylio 23-ejų metų mama. Jai lūžo koja, sutrenkta galva.

Kaip jau rašyta, nelaimė įvyko rugsėjo 8-ąją, apie 7.40 val. ne per toliausiai nukentėjusiųjų namų. Mažylio kūnas buvo nusviestas daugiau kaip dešimt metrų.

Įvykio liudytojais tapo gausybė žmonių – buvo pačios rytinio piko valandos. Jų pagalba nustatyta, kad mama su mažyliu ėjo per pėsčiųjų perėja degant žaliai šviesoforo akiai.

Juos partrenkęs BMW vairuotojas prisipažino grubiai pažeidęs Kelių eismo taisykles ir gailisi. Jis linkęs teisintis esą buvo apakintas saulės.

Anot teisėsaugininkų, šio 21-erių metų vairuotojo dosje iki šiol buvo švari. Po paskutinių naujienų iš tragedijos ikiteisminio tyrimo jam jau gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

paskaiciau

paskaiciau portretas
Siulyciau mieste pries perejas pastatyti po 2 kalnelius, atskirti eismo juostas, suformuojant koridorius pries perejas. Uz perejos dar viena kalneli. Nesu vaziuokliu meistras...Kita Lietuvos beda, tai teismas ir teisejai. Bausti reiketu visu grieztumu, tam, kad mazinti kitu nora nusikalsti. Taciau nauji kalejimai turetu buti statomi kartu su didelemis gamyklomis, kad bausme butu ispirkti savo kalte, dirbti ir atlyginti padaryta zala. Nors sveikatos ar gyvybes jau nebesugrazinsi

Mama

Mama portretas
Tai nėra ko važinėti su netvarkingu automobiliu,o prieš perėja reikia visada pristabdyti,tuo labiau ten yra dar ir šviesoforas,laksto visokie su bmv,ne pirmas ir ne paskutinis

Dr.Grumpy

Dr.Grumpy portretas
Ne BMW kaltas, o proto ir elementarios kultūros trūkumas. Čia žinoma būtų visų įmsnomų įstatymų ir teisių pažeidimas, bet tiems apsiseilėjusiems pienburniams reikėtų leisti įsigyti vairuotojo pažymėjimą nuo kokių 25m, kai jau šiek tiek proto įgaus, o ne kai sužinos, kur "gazo" pėdalas randasi. Bet su chamizmu ir proto trūkumu kovot sunku... reikės tik kokių 20-30 metų, kol vaizdas radikaliai pasikeis.
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių