Dar viena nelaimė Kaune: gatvėje žuvo moteris

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio popietę Kaune mirtinai sužalota pėsčioji.

Policijos duomenimis, nelaimė įvyko apie 17.30 val. Varnių gatvėje, ties turgumi.

Liudininkų teigimu, prieš nelaimę moteris buvo užsukusi į gėlių parduotuvę, o po to bėgo per gatvę ne pėsčiųjų perėjoje, nors pastaroji yra vos už 100 metrų. 

73-ejų metų pėsčiąją kliudė automobilis „Mazda 3“, kurį vairavo 68-erių metų moteris. Į įvykio vietą iškviesti greitosios pagalbos medikai nelaimėlei padėti nebegalėjo.

Pirminiais duomenimis, vairuotoja buvo blaivi. Avarija šokiravo įvykį mačiusius žmones. 

Nelaimės aplinkybes tiria Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. 


Šiame straipsnyje: avarijažuvopėstieji

NAUJAUSI KOMENTARAI

nijole

nijole portretas
Varniu gatveje tikrai daug pereju ir kurioje vietoje eiti per gatve tikrai galima pasirinkti,taciau troleibusai taip isibegeja ,jei staiga sustabdo,tai galima islekti per priekini langa,Suo atveju as pirmoje eileje pagalvojau apie vairuotoja kiek streso moteriskei Teisingai reikia save saugoti, Noretusi pasakyti kad paneriu ir varniu sankryzoje labai trumpas sviesoforo spalvu intervalas,pagyvene zmones ar mamos su vezimeliais vos speja pereiti gatve Jaunimas greitaeigis jam problemu nera begte ir perbega

ner

ner portretas
uzjauciu vairuotoja jei sokas didziulis bus visam gyvenimui

pastebejimas

pastebejimas portretas
Šalyse, kuriose nėra pėsčiųjų pirmumo, žūstamumas mažesnis, nes pėstieji saugosi.Įprato eiti per gatvę net nesižvalgant į šalis.Dar gražiau, kai keturios eilės automobilių stoja, kad žioplį išbėgusį į gatvę praleistų.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių