Dar vienas užpuolimas Šilainiuose: siautėja tas pats ginkluotas vyras?

  • Teksto dydis:

Kaune, Šilainiuose, įvykdytas dar vienas užpuolimas. Nusikaltimo braižas labai primena anksčiau toje pačioje vietoje įvykdytą apiplėšimą.

Kovo 27 d. 20 val. 40 min. Baltų pr., prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, į 44-erių metų moters automobilį „Ford Focus“ įsėdo nepažįstamas vyriškis, rankoje laikydamas peilį.

Išsigandusi vairuotoja iš automobilio pabėgo, o užpuolikas, paėmęs pirkinių krepšelį su prekėmis, pasišalino. Materialinis nuostolis – 5,76 euro.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad panašiomis aplinkybėmis praėjusio sekmadienio vakarą Baltų pr. esančioje prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje apiplėšta mergina. Apie 19 val. 21-erių metų merginai sėdint automobilyje „Peugeot“, į jį įlipo vyriškis. Įsibrovėlis, grasindamas peiliu,  liepė jį nuvežti į kitą mikrorajoną.

Važiuojant plėšikas iš savo aukos piniginės išsiėmė 10 eurų, banko mokėjimo kortelę, internetinės bankininkystės kodų kortelę. Beveik po pusvalandžio atvažiavus į Savanorių pr. esančią prekybos centro aikštelę, iš automobilio daiktadėžės vyras pasiėmė laikrodį ir, atjungęs magnetolą, pasišalino. Materialinis nuostolis – 130 eurų.

Tąkart policija teigė negalinti atskleisti daugiau informacijos apie įvykį, kad nebūtų pakenkta tyrimui.


Šiame straipsnyje: Šilainiainusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Pirmadienį irgi buvo užpulta moteris, dvieju bukagalviu su metaliniu strypu, tai gal jau darykit ka nors!!!! Ar laukiat "mieli" policininkai kol kanors užmuš!?

kaunietis

kaunietis portretas
As siulau daugiau policijos masinu pasiusti aptikrinti ir mazas gatveles tokias kaip vetrunges ar rasytes

anonimas

anonimas portretas
As gyvenu silainiuse ir buvau uzpultas silainiuose anksciau buvo saugu bet dabar manau reiktu daugiau saugumo nes kuo tuoliau tuo baisiau man daros juose gyventi
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių