Daugiabutyje užsibarikadavę „bachūrai“ pro langą ėmė mėtyti puodus

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą Kaune du neadekvačiai besielgę asmenys, liepę juos vadinti "bachūrais", sukėlė ant kojų specialiąsias tarnybas. Problemą išspręsti padėjo policijos į įvykio vietą iškviesta senyvo amžiaus moteris, atrakinusi buto, kuriame buvo užsibarikadavę išsišokėliai, duris.

Apie tai, kad iš V.Krėvės prosprekto 125-ąjį numerį turinčio daugiabučio mėtomi įvairūs daiktai, keptuvės, puodai, maisto produktai, Kauno policijai buvo pranešta apie 8.30 val.

Atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad viešąją tvarką drumsčia penktojo aukšto bute užsibarikadavę du vyrai. Buvo rimto pagrindo įtarti, kad jie apsvaigę arba nuo alkoholio, arba nuo narkotikų. Vienas iš jų buvo toks sukaitęs, kad vilkėjo tik marškinėlius be rankovių.

Triukšmadariai atsisakė atidaryti policijai duris ir vienu momentu įsitaisė ant penktojo aukšto palangės. Jie elgėsi neadekvačiai, negalėjo nieko logiškai paaiškinti ir pyko dėl kreipinio "vyrai", sakydami, kad yra "bachūrai'. 

Nežinodami, ko dar laukti iš išsišokėlių, policijos pareigūnai išsikvietė į pagalbą ir ugniagesius bei greitosios pagalbos medikus. Tačiau pastarųjų pagalbos neprireikė, nors ugniagesiai atvyko ir su autokopėčiomis, ir su pripučiama oro pagalve, kuri, dėl viso pikto, buvo išskleista. 

Problemą pavyko išspręsti tik po poros valandų, kai atvyko policijos surasta močiutė. Pirminiais duomenimis, ji yra išsišokėlių giminaitė. Jai atrakinus buto duris, šį šturmavo policija.

Pirminiais duomenimis, triukšmadarių sulaikymas apsiėjo be incidentų. "Niekas nenukentėjo", - teigė portalui kauno.diena.lt policijos atstovė.

Anot Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniojo gydytojo, sulaikytieji atsisakė įvykio vietoje budėjusių jo kolegų pagalbos. O ši, pirminiais duomenimis, siūlyta dėl įtartinos sulaikytųjų būsenos.

Policija nuvežė juos į vieną Kauno gydymo įstaigą kraujo tyrimams. 

Abu sulaikytieji - 35-erių metų. Ir abu jau žinomi policijai dėl savo teistumo už viešosios tvarkos pažeidimus bei vagystes. Vienas iš jų - policijos šturmuoto buto gyventojas. Kitas buvo jo svečias.

Anot kaimynų, sulaikytieji bandė jų kantrybę jau ne pirmą kartą.


Šiame straipsnyje: nusikaltimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

gena

gena portretas
Daktaru smekla

Asss

Asss portretas
Bukas ir dar durnesnis ...demesio trukumas baachurams ;-)

Aha

Aha portretas
tu norėjai pasakyti pydarai?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių