Daugiau detalių apie konfliktą „Circle K“: atostogaujantį policininką sunkiai sužalojo teisti vyrai

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau neeilinio išpuolio, įvykdyto vakar pavakarę Žemaičių plento degalinėje „Circle K“, aplinkybių. Jo metu sunkiai sužalotas Kauno rajono policijos tyrėjas buvo skubiai operuotas Kauno klinikose. Šiandien ryte, anot policijos atstovės, jo gyvybei pavojus nebegrėsė.

Pranešimas apie tai, kad minėtos degalinės aikštelėje vyksta muštynės, per kurias nuo dviejų asmenų nukentėjo jaunuolis, anot Kauno policijos atstovės, buvo gautas 18.40 val.

Į įvykio vietą nuskubėjo keturi policijos ekipažai.

Įtariamieji dviese puolus vieną buvo sulaikyti nusikaltimo vietoje. Rastas ir peilis, kuriuo buvo sužalotas jų oponentas.

Tai, kad jis – kolega, anot policijos atstovės, sužinota tik aiškinantis šio incidento aplinkybes.

30-metis Kauno rajono policijos tyrėjas buvo atvykęs į šią degalinę neuniformuotas. Jis šiuo metu atostogavo.

Vilmanto Raupelio, A. Ufarto/BNS nuotr.

Pirminiais duomenimis, iš pradžių tarp nukentėjusiojo ir dviejų, kaip paaiškėjo, policijai žinomų teistų asmenų kilo žodinis konfliktas. Dėl ko, policijos atstovė atsakyti negalėjo.

Galiausiai vienas iš dviejų policininko oponentų išsitraukė peilį. Pirminiais duomenimis, juo buvo smogta tris kartus. Sužalotas pareigūno pilvas bei ranka.

Nuvežtas iš įvykio vietas į Kauno klinikas, sužalotasis skubiai operuotas. „Šiuo metu jo būklė stabili. Pavojus gyvybei negresia“, – šiandien ryte teigė Kauno policijos atstovė.

Kaip pranešama policijos suvestinėse, į areštinę dėl šio išpuolio buvo uždarytas tik vienas iš įtariamųjų. Tas, kuris švaistėsi peiliu.

Šiuo metu jo būklė stabili. Pavojus gyvybei negresia.

Pranešama, kad įtariamasis sunkiu sveikatos sutrikdymu – 44-erių metų. Jam nustatytas vidutinis – 2 promilių girtumas. Už ką jis teistas, policijos atstovė patikslinti negalėjo.

Už sunkų sveikatos sutrikdymą Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viena boba sake

viena boba sake  portretas
Tai ukraineciu darbas, viska slepia

Zinau

Zinau  portretas
Tas kauno rajono tyrejas yra gerai zinomas , sukcius ir zulikas , as esu turejas reikalu su nuo , tai tikrai dziaugiuosi kad gavo y galva, kodel kauno skyriaus imuniteto tarnyba neužsiima tuo tyrėjų aš nežinau, bet jis reikalauja pinigu, tipo pakeis turima ir tt,jai nesutinki pats priburia nebutu dalyku, o tada gaunasi kad policininkas teisus ,liudininkus paveikia taip kaip jam reikia,zulikas paskutinis, jokios paguodos , mažai gavo toki policininkai neturi dyrbti , o imuniteto tarnybai dzin ji neegzistuoja lietuvoja , nieko nedaro nes ir taip. Truksta 2000 policininku .

to nei iš šio

to nei iš šio portretas
Ar nematėte zekų? Mačiau neprognozuojamų žmonių viešose vietose. Spėju liejosi riebūs keiksmažodžiai, pareigūnas kažką pasakė ir jau peilis rankoje. Reikėjo pasiimti ginklą per atostogas.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių