Dėl agresyvaus vyro į Taikos prospektą vyko ir medikai, ir pareigūnai

  • Teksto dydis:

Trečiadienio pavakarę Taikos pr. kauniečiai užfiksavo sujudimą – prie akivaizdžiai agresyvaus piliečio buvo būrys pareigūnų ir medikų.

Apie 17.40 val. portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija, kad Taikos pr. pastebėtas ir policijos, ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. 

„Nesimatė jokios eismo nelaimės, jokios avarijos. Tik šalia vienas kito stovintys tarnybų automobiliai. Gal žinote, kas čia vyko?“ – pasidomėti ragino portalo skaitytojai ir nepamiršo paminėti, kad pastebėjęs, jog yra fotografuojamas, iš medikų automobilio vedamas vyras pradėjo rodyti nepadorius gestus.

Susisiekus su Kauno policijos atstovais jie patvirtino, kad tikrai patruliai buvo šioje vietoje.

„Pareigūnus į pagalbą iškvietė medikai, kadangi asmuo, dėl kurio pastarieji vyko į Taikos pr., buvo agresyvus. Tačiau galiu patvirtinti, kad asmuo nėra sulaikytas“, – detalizavo pareigūnas.

Kauno medikų atstovai taip pat patvirtino, kad buvo gautas iškvietimas į Taikos pr. Pasak jų, vyras viešoje vietoje elgėsi agresyviai, todėl neapeita be policininkų.

Tiesa, dėl ko vyrui prireikė medikų, neatskleidžiama. Tačiau iš jo elgesio galima spėti, kad galbūt jis buvo apsvaigęs ar nederamu elgesiu užkliuvo praeiviams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

menulis

menulis portretas
Jau pilnatis

Petras

Petras portretas
Pilnatis artėja, gero nelaukit!

pimas

pimas portretas
Labai panašus vyriokas prieš kelias minutes buvo nutemptas i apsaukos kambareli MAXIMOJ pramones
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių