Kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda nusidriekė 9 kilometrų spūstis

  • Teksto dydis:

Dėl kelio remonto darbų magistralinio kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 80 kilometre Klaipėdos kryptimi susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis. Penktadienio vakarą kilusi transporto priemonių spūstis siekia apie 9 kilometrus.

„Vairuotojus raginame rinktis kitą maršrutą“, – sako Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Penktadienio popietę taip pat skelbta, kad kelyje Vilnius-Klaipėda ties Kaunu  dėl kelio remonto darbų susidarė sudėtingos eismo sąlygos.

Eismui autostradoje trukdė ir avarijos. Štai 15.30 val. pranešta, kad Islandijos plente ties nuvažiavimu į prekybos centrą „Mega“ susidūrė keturios transporto priemonės: lengvieji automobiliai „Citroen“ ir „Toyota“ bei du sunkvežimiai – „Renault“ ir MAN. Žmonės per įvykį nenukentėjo.

O vakarop kelio Vilnius-Kaunas 88 kilometre įvyko trijų automobilių avarija, nuvirto apšvietimo stulpas ir išsiliejo tepalo. Prispaustų žmonių nebuvo. Susidūrė automobiliai „Seat Alhambra“, „Subaru Legacy“, ir „BMW 530“. Nuo kelio surinktas tepalas, lynu patrauktas apšvietimo stulpas. 


Šiame straipsnyje: avarijaeismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

GERAS

GERAS portretas
Tikrai reikėtų, kad automagistralėje per Kauną bei visuose didžiuosiuose šalies miestuose automobilių greitį sumažintų iki 40 km. per val. , o fūroms savaitgaliais neleistų važiuoti miestuose ir per/prie jų esančiose magistralėse. Taip pat joms reikėtų Lietuvos teritorijoje apriboti greitį iki 70 km/val, dėl padaromų labai daug ir skaudžių avarijų. Alkoholio prekybą visų žmonių prašymu, norime , kad valdžia uždraustų prekybą visais savaitgaliais bei švenčių dienomis [ kaip per mokslo dieną ].

ALGIS

ALGIS portretas
Tik debilai gali imti remontuoti sia magistrale savaitgalyje , kai tuo metu pats intessyvumas

Algis

Algis portretas
Kodėl kelininkai tokiose svarbiose magistralėse nepraktikuoja naktinio darbo, kai sumažėja eismas. Taupo liesas? Bet kam nuotolinio geriau?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių