Nutrauktas tyrimas dėl Kauno mero sukelto eismo įvykio

Kauno teisėsauga nusprendė nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sausio pabaigoje sukelto eismo įvykio.

Sprendimas priimtas merui susitaikius su eismo įvykio metu nukentėjusiu vyru.

„Visa tyrimo metu surinkta informacija buvo perduota Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorams, kurie praėjusią savaitę priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą ir atleisti nuo baudžiamosios atsakomybės automobilio vairuotoją, jam susitaikius su eismo įvykio metu sužalotu asmeniu bei atlyginus visą patirtą žalą“, – BNS antradienį informavo Kauno apskrities policija.

Eismo nelaimė, kurioje nukentėjo pėsčiasis, įvyko sausio 30 dieną Šv. Gertrūdos gatvėje, apie 8 valandą ryte.

V. Matijošaičio vairuojamas „Porsche Panamera“ žmogų partrenkė netoliese pėsčiųjų perėjos. Nukentėjęs aštuoniasdešimtmetis vyras sąmoningas buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Po šio eismo įvykio Kauno meras žadėjo darbo metu pats nebevairuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Šaunu, žmogus toliau galės produktyviai dirbti Kaunui. Na, o pėstieji neužmirškite - pereiti gatvę galima tik įsitikinus, jei automobilis jus praleidžia. Ir nėra ko skųsti, jei tuo metu jūs žiūrite į telefoną, o ne aplinkui.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Kitaip ir buti negalejo. Milijonieriai visada laimi.Nejudink gero zmogaus ,duok jaiA.ATILSY.

hjjhjh

hjjhjh portretas
na gal atsipeikės piliečiai, kurie taip lengvai buvo nupirkti už tep lep užglaistytas gatves? Gal pagaliau pradės žvelgti giliau ir mąstyti?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių