Kauno medikų rankose – nudegusi ir sužalota mažylė

  • Teksto dydis:

Į Kauno klinikas sekmadienį atvežta beveik pusantrų metų mažylė apiplikytu kaklu, krūtine bei dešine ranka. Pirminiais duomenimis, ant pastarosios konstatuota ir kraujosruva.

Kaip praneša Policijos departamentas, mergaitė buvo pristatyta Klinikų medikams apie 15.50 val. iš jos namų Kauno rajone, Pabiržio kaime.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, į Klinikas šią vienerių metų ir keturių mėnesių mažylę, suleidę jai nuskausminamuosius vaistus, atvežė jos mamos iškviesti greitosios pagalbos medikai. Pastariesiems mažosios nelaimėlės mama teigė, kad dukra apsiplikino kava. Pirminiais duomenimis, mergaitei konstatuotas antrojo laipsnio nudegimas. 

Dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ikiteisminį tyrimą pradėjusi policija kraujosruvos kilmę dar tikslina. Apie tai, kad mažosios nelaimėlės mama ar kiti namiškiai įvykio metu būtų neblaivūs, nepranešama. Policija teigia neturinti duomenų ir apie tai, kad nukentėjusios mažylės šeima būtų įtraukta į Neveronių seniūnijos, kuriai priklauso Pabiržio kaimas, socialinės rizikos šeimų sąrašą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Uzauginau

Uzauginau portretas
2 sunus. Vienas bydamas 1,8 m. Amziaus i taburete prasiskele antaki, nors tuo metu buvau salia jo- tiesiog karapuzikas slystelejo ant plyteliu, apautas vilnonem kojinytem. Kitas,irgi 2 m. , bande uzlipti ant sekcijos ir kartu su ja virto. Vos spejau sulaikyt krentanti balda,kad neuzkristu ant sunaus, bet mazyliui buvo praskelta lupyte is lentynos krentancios vazos. Taigi, jau buciau senai irasyta i rizikos grupe?

Noname

Noname portretas
Vat butent, dabar prasidejo tevu persekiojimai. Supran,kad daug yra seimu, kuriose tikrai yra bedu. bet atejo laikas, kai del kiekvieno pirstelejimo uztampys negyvai policija, teismai ir panasiai.

...

... portretas
Jau dabar paranoja išsvystiti gali, bijai, kad vaikad nenugriūtų guzo neįsistatytų nes tuoj policija, žiniasklaida, tampymai apklausos, atrodo jog visi tik ir baladoja tuos vaikus. Saugau atrodo kaip akies vyzdį, o va ir šiandiena stodamas į stalo kraštą guzą užsistatė nu nespėjau rankos užkišti, tai ką aš bloga ir neatsakinga mama. Vaikas ne daigtas, kad padėjai į lentyną ir pabus saugiai, net eidamas iš padkos nevisada spėji sugauti krintantį, o jei dar vaikas judrus. Nesuprantu kas čia per tėvų persekiojimai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių