Dėl šlapių padangų – vos ne į stulpą

Po staigaus automobilio manevro Karaliaus Mindaugo prospekte įvyko avarija. Vienas automobilis sustojo netoli stulpo. Laimei, niekas nenukentėjo.

Kauno apskrities policijos budėtojai informavo, kad 15.15 val. gautas pranešimas, kad Karaliaus Mindaugo pr., ties Vytauto Didžiojo tiltu, susidūrė du automobiliai. Sužeistųjų nėra, tačiau judrioje gatvėje susidūrę automobiliai apsunkino eismą centro kryptimi.

Kaip pasakojo eismo įvykio dalyviai, avarija įvyko dėl to, kad „Škoda“ vairuotojui prieš pat nosį pradėjo stabdyti kitas automobilis. Paskui važiavęs „Ford“ vairuotojas laiku nespėjo sureaguoti į staigiai stabdančią „Škodą“, todėl kliudė šio automobilio galą.

„Ford“ vairuotojas pasakojo, kad važiavo tik iš plovyklos, todėl dar nespėjo tinkamai nudžiūti automobilio ratai. Slystant padangoms, įsijungė antiblokavimo sistema, o užkliudžius „Škodos“ bamperį, jo automobilis užšoko ant šaligatvio bortelio ir sustojo netoli apšvietimo stulpo. Vairuotojas džiaugėsi, kad nepatyrė didesnių nuostolių ir neatitrenkė į stulpą.

Abu automobiliai apgadinti nestipriai. Teks remontuoti įlenktas kėbulo detales, nubrėžtus dažus. Avarijos vietoje spūsčių nėra, tačiau kliūtis vis tiek apsunkino eismą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vairuotojas

vairuotojas portretas
Reikia visada būti budriems, neviršyti greičio ir tikrai avarijų bus mažiau

To Niekas

To Niekas portretas
Gerbiamasai, plovykla yra kitoje Aleskoto tilto pusėje nei Karaliaus Mindaugo prospektas, visai šalia tilto, nuo tos pusės ir važiuota.

Niekas

Niekas portretas
A, dar norejau paklausti, kur plovykla senamiestyje?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių