Dvi savaites savo auką daugiabučio kieme slėpusi žudikė darbavosi viena?

  • Teksto dydis:

Dvi savaites savo aukos kūną krūmuose prie daugiabučio slėpusios Babtų gyventojos V.P. byla perduota Kauno apygardos teismui per tris savaites. Dėl sugyventinio nužudymo ji bus teisiama viena, nes tikina, kad niekas jai nepadėjo nuvilkti aukos kūno iš penkto aukšto į kiemą.

41-erių S.A., prieš keletą metų persikėlusio iš Užliedžių seniūnijoje esančių Naujųjų Muniškių pas V.P., kūnas buvo aptiktas birželio 14-osios vakare prie vieno prastos reputacijos Babtų Kauno gatvės daugiabučio. Jo imta ieškoti, kai į policiją dėl tėvo dingimo kreipėsi Naujuosiuose Muniškiuose tebegyvenanti jau suaugusi S.A. dukra.

Pareigūnams atvykus pas dingusiojo sugyventinę į Babtus, kilo įtarimas, kad ji kažko nepasako. Atkaklūs policininkai tol kamantinėjo V.P, kol ji parodė, kur dingusiojo kūnas.

15 metų už S.A. vyresnė jo sugyventinė prisipažino nužudžiusi savo gyvenimo draugą naktį iš birželio 1-osios į 2-ąją. Esą per buitinį konfliktą, abiem esant neblaiviems. Mirtinas buvo vienintelis dūris virtuviniu peiliu. Aptikus S.A. palaikus, konstatuota, kad jie – su durtine-pjautine žaizda kirkšnyje.

56-erių V.P. teigimu, slėpdama nusikaltimą, ji viena nuvilko nužudytojo kūną iš jų buto penktajame aukšte į kiemą ir įkišo į jame esantį tankų krūmyną. Patikėti, kad lavonas išgulėjo ten dvi savaites niekieno neaptiktas, nors ir buvo uždengtas pledu, dar sunkiau, negu tuo, kad V.P. sugebėjo jį čia atvilkti ir įkišti viena.

Iki šiol įtariamosios biografijoje nebuvo teistumo. Tačiau pastaruoju metu policijai buvo tekę vykti į jos namus – dėl barnių ir triukšmo. Tačiau nė vienu atveju ikiteisminis tyrimas nebuvo pradėtas.

Už grotų nuosprendžio laukiančiai V.P. gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų. Nužudytojo dukra prašo priteisti iš šios iki sulaikymo oficialiai pas ūkininką dirbusios Babtų gyventojos 20 tūkst. eurų moralinį atlygį bei tėvo laidotuvių išlaidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sesuo

Sesuo portretas
Kokias nesamones spauda rašo cia jo sesuo kreipesi i policija o ne dukra nes jis neturi jokios dukros.

...

... portretas
Ne dėl amžiaus skirtumo, o dėl to kad moteris.

> Nieko sau

> Nieko sau portretas
Amziaus skirtumas dar nereiskia kad moteris jau zudike. Prancuzijos prezidentas 39 o zmona 65 bet ji jo nezudo.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių