Dviračių vagis Kaune pareigūnai sulaikė akimirksniu

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai nustatė ir sulaikė du kauniečius, įtariamus dviračių vagystėmis.

Vienas įtariamųjų – 40-metis – galimai pavogė dviratį prirakintą prie prekybos centro Eiguliuose, kitą pagrobė iš nepilnamečio asmens. Kitą dieną įtariamasis buvo nustatytas ir sulaikytas, taip pat rasti abu galimai pavogti dviračiai, kuriuos įtariamasis jau buvo pardavęs.

Kitas 27-erių metų vyras įkliuvo ką tik po įvykdyto nusikaltimo. Vėlyvą naktį su pavogtu dviračiu netoli savo namų Taikos pr., Kaune, buvo sulaikytas Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnų. Tą pačią naktį įtariamojo namuose rastas ir antras dviratis, kuris balandžio 19 dieną pavogtas Kauno centre. Abu dviračius asmuo galimai pavogė iš daugiabučio laiptinės.

Įtariamiesiems pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d., jiems paskirtos kardomosios priemonės. 40-mečiui vyrui gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų metų, o 27-erių metų – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai gyventojams rekomenduojama nuošaliose vietose be priežiūros nepalikti vertingų daiktų ir kviečia pasižymėti savo dviračius, kuomet pareigūnai vykdo daiktų žymėjimo akcijas. Gyventojai taip pat raginami visuomet apie pastebėtus daromus teisės pažeidimus nedelsiant informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.

Šiandien, balandžio 27 d., dviračių žymėjimas bus vykdomas:

– Kaune, Biržiškių g., prie Panemunės pėsčiųjų tilto nuo 13.30 val. iki 15.30 val.

– Kaišiadoryse, T. Brazio g. 6, Katedros aikštė, nuo 14 val.

Saugokite savo turtą!



NAUJAUSI KOMENTARAI

GEDIMINAS

GEDIMINAS portretas
Biržiškių gatvės Kaune nėra-nereikia klaidinti žmonių.Gėda,kad žymių žmonių pavardės taip nepagarbiai iškraipomos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių