Per gaisrą Kauno bare nukentėjo du Kinijos piliečiai

  • Teksto dydis:

Antradienį per viename Kauno bare kilusį gaisrą nukentėjo du žmonės. Laimei, tragiškų pasekmių pavyko išvengti.

Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje rašoma, kad vakar apie 17.13 val. gautas pranešimas dėl gaisro K. Baršausko g. 67.

Pirminė informacija buvo išties bauginanti – pranešėjas tikino, kad mato dūmus, dega daugiabutis.

Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad baro „Azijos karūna“ virtuvėje puode dega riebalai. Puodas šlapių audeklu buvo prigesintas iki atvykstant tarnyboms. Jis iškart išneštas į lauką. Gaisro metu aprūko sienos dailylentės.

Du Kinijos piliečiai W. D. D. (1984 m.) ir S. H. (1972 m.) nuvežti į Kauno klinikas prisikvėpavę dūmų. Medikų žiniomis, nudegimų nėra, sveikatos būklė patenkinama.

Įvykis tiriamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ata

ata portretas
dažnai musuose dingsta kiniečiai , vieni sako kad namo išvažiavo , kiti mano kad buvo tiesiog pakepti ir suvalgyti ...

...

... portretas
"Daugiau kiniečių, daugiau ir ugnies".

skanaus

skanaus portretas
mūsų rajone butą išsinuomavę du virėjai iš Kinijos. Kartą pataikiau važiuoti troleibusu su jais anksti ryte į darbą. Buvo vasara, atkreipiau dėmesį (kadangi jie žemesni už mane) į tai, kad vyrų drabužiai pleiskanomis apkritę (gal Kaune vanduo ne toks, kaip jų tėvynėje,kas žino?), bet net supurtė, pamačius, kaip įjuodusios jų baltų marškinių apykaklės. Na, jau, dėkui, valgykit patys tuos savo valgius, kurių skonis, kiek teko įsitikinti visų vienodas nuo gliutamatų, kad nesuprasi, ar vištieną, ar kiaulieną valgai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių