Kauno daugiabutyje sprogus televizoriui nukentėjo du žmonės

Penktadienį perpiet Kauno daugiabutyje sprogus televizoriui teko evakuoti gyventojus. Nukentėjo du žmonės.

Pranešimą apie nelaimę Taikos pr. 117 ugniagesiai gavo 13 val. Gelbėtojai tučtuojau nusprendė evakuoti 12-os aukštų daugiabutyje, 1–3 aukštuose, gyvenančius žmones.

Ugniagesiai buvo informuoti, kad uždūmytame bute antrame aukšte bute gali būti žmonių. Kol gyventojai leidosi laiptais iš savo butų, gelbėtojai, nupjovę grotas, pateko į balkoną. Tačiau į butą patekti vis tiek nebuvo labai paprasta. Teko laužti balkono duris. Tada į butą įleisti medikai. Viduje rastas ant grindų gulintis vyras.

Ugniagesių duomenimis, gaisras kilo bute sprogus televizoriui. Kambaryje apdegė tapetai, stipriai aprūko visos buto sienos ir lubos. Sudegė televizorius ir spintelė.

Per gaisrą nukentėjo du asmenys, kurie išvežti į Kauno klinikas. Buto savininko atstovo prašymu išdužę langai buvo užkalti plokšte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sąžiningas gyventojas

Sąžiningas gyventojas portretas
Aleksandras prašo mokėti mokesčius ir rašo prierašus po išrašytais lapeliais, kad ruošiami dokumentai teismui skoloms išieškoti.Tai ką I.V. jau už juos nesumokės? O gaila. Buvo tiek prisižadėjęs. Galų gale liko tik tuščia sąskaita. Buvęs komunistas taip sveikina gyventojus su Šv. Kalėdom. Ir I.V. dovaną padarė prieš du metus.Apdergė ir iš darbo išmetė, pasitelkęs savo pusdurnius pakalikus.

gyventojas

gyventojas portretas
Atsitiktinai paskaičiau komentarus,situacija pažįstama daug kur daugiabučiuose pirmininkai elgiasi nesąžiningai, tačiau gyventojai nereikalauja jų atsiskaityti pagrįstai, viską įmanoma išreikalauiti tik nesėdėkit ir nelaukit

Vienas iš asilų

Vienas iš asilų portretas
Aš manau, kad dabartinis pirdininkas kasdamas duobe Vazgienei ją pats sau išsikasė. Kuo ja kaltino isivaizduodamas, kad ji švaisto pinigus, tą dabar pats daro tik jau iš rimtųjų ir iš tikrųjų. ŽMONĖS-ATSIBUSKIM PAGALIAU.
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių