Gintautas šokdina Teresę, ši – specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Penktadienio vidurdienį Kauno centre aidėjo specialiųjų tarnybų automobilių sirenos – policija ir greitoji skubėjo gelbėti septintą dešimtį bebaigiančios moters, kenčiančios sugyventinio, kurio bute I.Kanto gatvėje priversta glaustis, nes jos neįsileidžia nei brolis, nei sesuo, smurtą.

Pirmiesiems prasibrauti pro nemažą automobilių srautą Kęstučio gatvėje pavyko policininkams. Tačiau atskubėję iki pagalbos telefonu 112 prašiusios mušamosios nurodyto buto durų, jie šias rado užrakintas.

Ryžtingai nusiteikę pareigūnai nesutriko ir, pamatę, kad pravira vieno grotuotų šio buto langų orlaidė, nusprendė gelbėti nelaimėlę per ją. Netrukus nusitvėrus į karnizą panašią metalinę lazdą, ja per orlaidę atitraukta aklinai užtraukta naktinė užuolaida. Tačiau vietoj leisgyvės sumuštosios ant grindų tupi tik šuniukas.

Skambinusioji telefonu 112 netrukus pasirodo iš už namo kampo. Ir nesugeba paaiškinti, kodėl nurodė ne tą buto numerį. „Kas nutiko?!“ - klausia jos pareigūnai. „Labai blogai jaučiuosi“, - teigia moteris, nuo kurios dvelkia ne tik alkoholiu, ir rodo ant rankos seną mėlynę. „Kas jus mušė?!“ - neatlyžta pareigūnai. „Dar reikia aiškinti?!“ - atšauna mėlynės savininkė.

Policijai įkandin atskuba ir greitoji, tačiau moteris nelabai nori su ja važiuoti tyrimams į ligoninę.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams, atskubėjusiems į įvykio vietą paskui specialiąsias tarnybas, ji sutinka prisistatyti – Teresė Vitkauskienė, gimusi 1949 m. Ir pasako savo skriaudiko, kuris esą, ją sumušęs, lig niekur nieko išėjo į darbą, vardą ir pavardę – Gintautas Traigis. Tačiau, kaip jį rasti – kur tas jo darbas, mėlynės savininkė policijai paaiškinti negali. Galų gale pripučia į pareigūnų alkoholio matuoklį 1,13 prom. Ir ją išsiveža greitosios medikai.

„Klasikinės galvos traumos požymiai – pykinimas, galvos svaigimas paprastai pasireiškia po trijų dienų“, - žiniasklaidai paaiškina greitosios pagalbos medikė.

Tačiau, kelintą kartą ši I.Kanto gatvės 17-ojo namo gyventoja penktadienio vidurdienį šokdino specialiąsias tarnybas, nežino nei šios, nei ji pati.

Maždaug prieš metus portalas kauno.diena.lt jau rašė apie vieną kuriozišką jos gelbėjimo operaciją. Tada kartu su policija ir greitąja į I.Kanto gatvę skubėjo ir ugniagesių gelbėtojų autocisterna. Pastaroji – su įjungta sirena, nes teko važiuoti prieš eismą.

Tada T.Vitkauskienė skundėsi, kad negali patekti į daugiabučio, kuriame gyvena, koridoriuje esantį bendro naudojimo tualetą, nes sugyventinis, išeidamas iš namų, ją užrakino ir jau ne vieną valandą negrįžta. Ir tada nuo jos dvelkė alkoholiu ir smarkai buvo ištinęs nelaimėlės skruostas.

Tada ją ugniagesiai gelbėtojai, nesiryžę laužti buto durų, iškėlė per langą - pasistatę sudedamas kopėčias. O greitoji nuvežė ją į Klinikų, kuriose ji ir apžiūrėta, tualetą.

Pasiteiravus specialiąsias tarnybas pamilusios T.Vitkauskienės, kuo tada viskas baigėsi, prieš išvykdama penktadienio vidurdienį įprastu maršrutu, ji spėjo portalui atsakyti: „Kažkaip geruoju...“



NAUJAUSI KOMENTARAI

dsa

dsa portretas
Ot darbas tose specialiose tarnybose. Va tokios senos pintys šokdina ir greitąją, ir policiją, o pamėgintų jie nevažiuot, tai visi rėktų, oi, neatvažiavo, oi, blogai dirba. Taigi va - jie gerai dirba, o kokia iš to nauda? Sena tarka pasidžiaugė, nors kažką pašokdint gali. Žodžiu, aš irgi būčiau už baudas tokiais atvejais. Dideles. Nes jei greitoji ir policija važiuoja pas tokias va, tai nespėja kažkur kitur, kur tikrai reikia.

Anonimas

Anonimas portretas
Lazdu o ne baudu reiktu tada atsoktu fantazija

Anonimas

Anonimas portretas
uz toki iskvietima ir pasivazinejima pora pensiju negaus babulka
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių